Asayiş Yaşam

Otomobil şarampole devrildi, 5 kişi ağır yaralandı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde yaşanan trafik kazasında, otomobil şarampole devrildi, beş kişi yaralandı.

Abone Ol

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde yaşanan trafik kazasında, otomobil şarampole devrildi, beş kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, yabancı plakalı bir otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlandı. Kazanın şiddetiyle otomobilin ön kısmı ciddi şekilde hasar gördü.

Otomobilin içinde bulunan V.S. isimli sürücü ile yolculardan H.V.E. (70), A.C. (42), A.S. (7) ve E.S. (3) adlı çocuklar yaralandı. Yaralıların sağlık durumları hakkında yapılan ilk değerlendirmelerde, durumlarının ağır olduğu bildirildi. Olay yerine hızlı bir şekilde ulaşan sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Şuhut Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kazanın hemen ardından bölgeye intikal eden jandarma ekipleri, olay yeri güvenliğini sağladı ve kazanın sebebini araştırmak üzere geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, kazanın sebep olduğu büyük üzüntü, çevredeki halk tarafından da derin bir şekilde hissedildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.