Vali Yiğitbaşı, teşekkür edilen kamu personelini ödüllendirdi Vali Yiğitbaşı, teşekkür edilen kamu personelini ödüllendirdi

Afyonkarahisar'da bu yıl 13-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen 10. Frig Ultra Maratonu, büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşti.

Etkinlik, toplam 5 ülkeden 800 sporcu ile renklendi. Bu yılki maratonda, Marble Systems Tureks’in sponsorluğunda gerçekleştirilen “+1 Farkla Koşuyoruz” parkurunda özel sporcular da yer aldı.

Frigya Vadileri'nde düzenlenen maratonda, sporcular 2K, 6K, 12K, 22K, 38K ve 54K olmak üzere çeşitli mesafelerdeki parkurlarda yarıştılar. Bu yıl, maratona geçen yıl ilk kez eklenen “+1 Farkla Koşuyoruz” parkuru da dâhil edildi. Bu parkur, özel sporculara ve adaylarına özel olarak ayrılmıştı ve toplamda 2,5 kilometrelik iki farklı parkurda koşu veya yürüyüş yapma fırsatı sundu. Bu özel parkurda 100'ün üzerinde çocuk, etkinliğe katılım gösterdi ve büyük bir heyecanla yarıştı.

Maratonun ardından düzenlenen ödül töreninde, madalyalar Marble Systems Tureks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Turunç tarafından takdim edildi. Turunç, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “+1 Farkla Koşuyoruz” projesinin, şirketleri için ticari ve sosyal anlamda en gurur verici projelerden biri olduğunu belirtti. Turunç, şöyle devam etti:

“Bu koşuyla özel sporcularımızın ve adaylarının spor yapmasını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Spor, onların gelişimi ve hayata tutunmaları adına büyük bir katkı sağlıyor. Marble Systems Tureks olarak, bu anlamda desteğimizi sürdüreceğiz. Bu özel çalışmada emeği geçen herkese, başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Atletizm Federasyonu olmak üzere, teşekkür ediyorum.” dedi.

Afyonkarahisar’ın doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleşen maraton, hem katılımcılardan hem de izleyicilerden büyük ilgi gördü. Yarış sonrası düzenlenen ödül töreninde, başarılı sporcuların performansları büyük bir takdirle karşılandı.

Editör: Birinci Editör