Afyon Kocatepe Üniversitesi hakkında Afyon Kocatepe Üniversitesi hakkında

Afyonkarahisar'ın 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavı 500 tam puan alan şampiyonları Vali Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret etti.

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda Afyonkarahisar'dan 500 tam puan alarak şampiyon olan öğrenciler de Vali Yiğitbaşı'nı ziyaret ettiler.

LGS 2024 Türkiye Şampiyonları, Afyonkarahisar Emirdağ Mithatpaşa Ortaokulu Büşra Yüce, Afyonkarahisar merkez Özel Bahçeşehir Ortaokulu Elif Sude Söyler, Afyonkarahisar merkez Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu Nedim Sadi Çolaker, Afyonkarahisar merkez Şemsettin Karahisari Ortaokulu Ömer Faruk Mumyakmaz ve 2024 Bursluluk Sınavı Türkiye Şampiyonları Afyonkarahisar merkez  Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Yusuf Said Ekin, Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Mehmet Melih Gölcük, Afyon Merkez Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi Enes Kayra Köksal, Afyon Merkez Şemsettin Karahisari Ortaokulu öğrencisi Evra Türkoğlu, Afyon Merkez TOKİ Mevlana Ortaokulu öğrencisi Semiha Karaca ve Bolvadin Hasan Gemici Ortaokulu öğrencisi Mehmet Enes Özdemir, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Ziyarette öğrencilere Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü, okul idarecileri ve veliler eşlik etti.

İlimizin 2024 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Merkezi Sınavı ve İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda (İOKBS) elde ettiği büyük başarılardan dolayı öğrencilerimizi, ailelerini ve okul idarecilerini tebrik eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eğitimde elde edilen ivmenin hep daha iyiyi hedeflediğini belirterek öğrencilerimizin elde ettiği bu gururda emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, ilimizdeki çalışmalarımızın neticesinde gelen güzel haberler ile geçen yılın ardından bu yıl da mutluluğumuz zirveye taşındı. (LGS)'de 4 öğrencimizin, (İOKBS)'de 6 öğrencimiz toplamda 10 Türkiye birinciliğimiz ile ilimizi ve eğitim camiamızı gururlandıran öğrencilerimi, ailelerini ve idarecilerimizi tebrik ediyor, tercih sürecinde tüm öğrencilerimizin gönüllerindeki liselere yerleşmelerini temenni ediyorum" dedi.

Öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ziyaretin sonunda öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Editör: Birinci Editör