İkbal SPA Termal Otel'e büyük onur İkbal SPA Termal Otel'e büyük onur

Yenidoğan çetesi soruşturmasının başındaki Cumhuriyet SavcıYavuz Engin, kendisine yönelik ölüm tehditlerine rağmen görevine kararlılıkla devam edeceğini duyurdu. Savcı Engin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, destek mesajları için teşekkür ederek, "Türk devletinin bize verdiği vazifeyi yerine getirdik, yine aynı yolda devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Soruşturma, İstanbul'daki bir özel hastanede gereksiz yere yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmal nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine başlatıldı. Bu durum, kamuoyunda büyük bir tepki yarattı ve olaya dair detayların ortaya çıkmasıyla birlikte 22'si tutuklu toplam 47 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.

Savcı Engin, tehditler almasına rağmen soruşturmayı titizlikle yürütmeye devam etti. Gözaltına alınan sanıkları adliyeye getirirken sürecin başından sonuna kadar yerinde bulundu. Bu kararlılığı, toplumda adaletin yerini bulması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yavuz Engin’in durumu, adalet mücadelesinin ne kadar zorlu olabileceğini bir kez daha gözler önüne sererken, aynı zamanda savcıya olan destek ve güvenin de arttığı bir dönemi işaret ediyor. Çalışmaları, sadece hukuki bir süreç değil, aynı zamanda sosyal bir sorumluluk olarak algılanıyor.

Editör: Birinci Editör