Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Samet Fidan Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


Gerçekleşen ziyarete SGK İl Müdürü Samet Fidan ile birlikte yardımcıları Melike Eroğlu, Özcan Bilgici ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Ali Genç katıldı. Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Sezer Küçükkurt, Ömer Elçi, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ve İsa Kuş ziyarette hazır bulundular.


"BASIN ÖNEMLİ BİR GÜÇTÜR" 
Ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Samet Fidan gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, "Kamuoyunun bilinçlenmesi ve her vatandaşın haber alma hakkını elde edebilmesi için basın çok önemli bir güçtür. Şehrimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarının bağlı olduğu Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'de bu anlamda başarılı işlere imza atmaktadır. Yeni yönetime ve Önder Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu. 

Afyon'da o meyveye coğrafi işaret alınacak Afyon'da o meyveye coğrafi işaret alınacak


"CAMİANIN YÜZDE 80'İ CEMİYETİMİZE ÜYE" 
Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti hakkında Müdür Fidan'a bilgiler aktaran Başkan Artuk, "Cemiyetimiz, ilimizde çalışan basın camiasının yüzde 80'inin üye olduğu 1983 yılında kurulmuş başarılı bir kuruluştur. Şehrimizde faaliyet gösteren 10'a yakın internet sitesinin, 7 gazeteden 5'inin, 5 radyodan 3'ünün ve bu tarz mecralardaki bütün arkadaşlarımızın emek ve gönül verdiği bir kuruluştur. Yönetim Kurulumuzda da Mehmet Emin Güzbey, Bekir Yeşilay, Sezer Küçükkurt, Mahmut Emin Birliktir, İsa Kuş, Ali Osman Okşar, Faruk Kılınç, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, Yasin Köksal gibi sektörümüzün önde gelen isimleri yer alıyor. Çalışmalarımıza her zamanki gayretimizden daha fazlasıyla devam edeceğiz ve güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Birinci Editör