3 saat önce Asayiş Yaşam

Afyonhaber eski Genel Yayın Müdürü, Gazeteci-Yazar Ömer Mazi, Afyonkarahisar'da kalp operasyonu geçirdi.

4 saat önce Asayiş Yaşam

Afyonhaber Whatsapp İhbar Hattına ulaşan bir okuyucumuz, Çay'ın bir köyünde bir muhtarın düğünde magandalık yaptığına dair haberimize tepki gösterdi.

4 saat önce Afyon Haber

AFİMED / Afyonkarahisar İnternet Medyası radyo ve Televizyonlar Derneği Başkanı ve RATEM / Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği Afyonkarahisar Temsilcisi Ömer Elçi'nin 6 Mayıs Dünya Radyo Günü basın açıklaması:

7 saat önce Spor

TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor, ligi 42 puan ile 13.’ncü sırada tamamladı.

8 saat önce Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanları tohumluk patates ekim alanlarından sertifikasyona esas toprak numunesi aldı.

8 saat önce Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirlediği bir şahsın ev ve eklentilerinde arama yaptı. Şahıs gözaltına alınırken yapılan aramada esrar ile ruhsatız tüfek ele geçirildi.

8 saat önce Spor

2023-2024 sezonu Afyonkarahisar Kurum ve Kuruluşlar arası masa tenisi finalleri 04.05-05.05 2024 tarihleri arasında yapıldı.

11 saat önce Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’da uyuşturucu satma suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma tarafından yapılan yol uygulamasında yakalandı.

11 saat önce Siyaset

"Sizce AK Parti Afyonkarahisar il başkanı kim olmalı?.. Neden?.. AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığına kim yakışır?.."

12 saat önce Siyaset

İYİ Parti Afyonkarahisar heyetinden Belediye Başkanı Burcu Köksal'a hayırlı olsun ziyareti...