Siyaset

Tarihimizi, Fesli Deli Kadir'den öğrenecek değiliz!..

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, kendileri için "Tarihi doğru kaynaklardan  okuyun" diyen AGD Afyonkarahisar Başkanına cevap verdi.

Abone Ol

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, kendileri için "Tarihi doğru kaynaklardan  okuyun" diyen AGD Afyonkarahisar Başkanına cevap verdi.

İbrahim Samed Sevim, "Bunu söyleyenlere  şehrimizin güzide üniversitesi Kocatepe'den Tarih mezunu olarak cevap verme gereği duydum. Biz, tarihi siz gibi iftira ve yalan üzerine kurulu, sözde tarih yapan "fesli deli Kadir"den değil, bu memleketin üniversitelerinden öğrendik. Bize tarih nasıl okunur diye akıl verecek kimseler değilsiniz." dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

""Fikri hiçbir derinliği yok" dediği partimizin fikri, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk milliyetçiliği fikridir. Bu fikir ve edindiği ülkü, devletimizi kurmuş, onu çağdaş medeniyetler seviyesine yükseltmek için tüm gayretini göstermiş ve halen göstermektedir.

Agd Başkanı ile ortak düşündüğümüz tek bir şey varsa, o da bu vatandaşın geçim derdinde olduğudur. Biz, Zafer Partisi olarak, Türk ekonomisinin nasıl düzeltileceği konusunda ciddi çalışmalar yapmakta, daha önce denenmiş ve faydalı olmuş çözüm önerileri ile kamuoyunu aydınlatmaktayız. Ancak, Agd'nin vatandaşın geçim derdine düşmesini motofestte değil, daha yakınlarında araması gerekmektedir. 

AGD gibi, yine sözde milli(!) görüş çizgisinden gelen AKP hükümeti, vatandaşımızın geçim sıkıntısı çekmesinin tek sebebidir.

Hiçbir literatürde yeri olmayan din tüccarlığının bir sonucu olan "nas" politikaları yüzünden memleketin iliğini kemiğini kurutan bu zihniyet, şimdi ne hakla Türk gencinin eğlencesine ekonomik sorunlar nedeniyle tepki gösterebilir?

Kaldı ki, Motofest, şehrimizin ekonomisine ve tanıtımına ciddi katkı sağlamaktadır.

Agd'nin şehit bizim terörist olarak gördüğümüz kişi hakkında ve İsrail'in Gazze'deki teröristçe eylemleri hakkındaki görüşlerimiz herkesçe bilinmektedir. Tekrarına gerek yoktur.

Ayrıca, bize faşist diyen AGD Başkanı'nın, "faşist nedir, ne değildir, kime denir" konularında bilgi sahibi olması için il binamıza eğitim seminerimize bekleriz. 

Bizler faşist değiliz; "Bizler, yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeye tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura malik Türk'üz. Türk milliyetçisiyiz.""