Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Habertürk TV'de canlı yayında sorulara cevap verdi.

Ümit Özdağ,  Eren Eğilmez'in moderatörlüğünde Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Gazeteci Gürkan Zengin'in sorularını dün gece Habertürk Televizyonu ekrenlarında cevaplandırdı.

Ayşegül benim için daha önemli

Ümit Özdağ, canlı yayında şok açıklamalarda bulundu. Özdağ, sınırlara mayınlar dşenmesi sorusuna bir örnek cevap verdi. Özdağ ""Ayşegül, Kocaeli Gebze ilçesinde yaşayan 17 yaşında bir kız çocuğuydu. Sınırdan kaçak yollarla geçen bir Afgan mülteci, Ayşegül’e tecavüz etmek istedi; Ayşegül bu alçağa direndi. O Afgan şahıs, Ayşegül'ü başını taşla eze eze kızı öldürdü. Benim tercihim Ayşegül’ün ölmesi değil, o geçenin mayına basıp patlayıp parçalanmasıdır. Benim için önemli olan kendi insanımın canıdır, ülkemin güvenliğidir" dedi.

Sınırdan kaçak geçirmeyeceğiz

Ümit Özdağ, "Zafer Partisi sınır güvenliğini sağlar. Sınırdan ne terörist geçer ne kaçak" dedi ve ekledi.

Ahmet Kahveci'den UEFA'ya sert tepki Ahmet Kahveci'den UEFA'ya sert tepki

"Mayınlarla sınırlarımızı korursunuz, kaçak geçmeye çalişanlardan 3 kaçakçı ölür, 5 kaçakçı ölür, sonra sınırda kesilme başlar. Sınırlarımızın kritik yerlerinde İhalar, Sihalar uçuracaksınız, görüntü alacaksınız, Sınıra yüksek irtifa balonları yerleştireceksiniz, başka çaresi yok, güvenliğimiz için sınırlarımızı korumamız, kaçaklara kapatmamız gerekiyor..."

Mayının üstünde ne arıyorsun kardeşim*..

Özdağ, canlı yayında "Türkiye’ye sınırlardan kaçak yollarla illegal olarak günlük 1.000 - 1.250 kişinin geçtiği söyleniyor. Bu yıllık 400 bin kişi eder, Sınırlara mayın döşeyeceksiniz... Başka çare yok. Mayına basan patlar deniyor... E basmasın. , Sınırlarımıza kaçak yollarla geldiği zaman mayına basacağını bilmeli bu insanlar. Kaçak yollarla girlmesin, Dağın tepesindeki, bizim sınırlarımızdaki mayının üstünde ne arıyorsunuz kardeşim?" dedi.

Sınırdaki askere vur emri verilmeli

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sınırdan kaçak geçmeye çalışan mültecilere, kaçaklara karşı, rütbesine bakılmaksızın  Türk Silahlı Kuvvetleri’nin güvenlik görevlilerine sınırda “vur” yetkisi verilmesi gerektiğini belirtti. Özdağ,  "Sınıra kaçklar geldi, ‘dur’ dediniz, durmadı. Uyardınız dikkate almadı. Sınırı geçti, kaçmaya kalktı, koşarak gitti. Dur tutuklayacağım’ dediniz, durmadı. Önce havaya ateş açarsınız, olmadı, vurursunuz” dedi.

Şimdi Orta Doğu, tüm Türkiye'de!..

Türkiye'deki mülteci sorununun bir istilaya dönüştüğünü belirten Ümit Özdağ "Orta Doğu eskiden Gaziantep’te, günaydoğuya yakın yerlerde biterdi. Şimdi Orta Doğu, Türkiye’nin içerisinde ilerliyor ve hızla Edirne’ye yaklaşıyor. Türkiye demografik bir tecavüzle karşı karşıya.. Bunu çok net görmeliyiz, artık tedbir almalıyız..." dedi.

AFYONHABER ÖZEL HABER

Editör: Birinci Editör