Afyonkarahisar'da devam eden Zafer Haftası kutlamalarında protokol kaosu yaşanıyor.

Afyonkarahisar'da 26 Ağustos sabahı Kocatepe'deki törende Belediye Başkanı Burcu Köksal'a plastik sandalyede yer verilmesi krize sebep olmuştu.

Bu kriz, ulusal medyaya yansıdı, Txitter X Platformunda tt oldu.

Protokol kaosuna bir tepki de İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'dan geldi. Olgun "Türk Milletinin Büyük Zaferinin kutlandığı bu günlerde, birlik ve beraberlikten bahsedilirken, Anayasa gereği "Tarafsızlık İlkesi" tekrar hatırlatılması gereği hasıl olmuştur." cümleelriyle protokol işlemlerini organize denlere tepki gösterdi.

Zafer Haftası kutlamalarındaki protokol kaosu bugün de devam etti. Zafer Müzesi açılında CHP Heyeti oturduğu yerden kaldırıldı.

Zafer müzesi açılış programlarına AK Parti il başkanı davet edilirken diğer partilerin il başkanları davet edilmedi ve il başkanlarına yer ayrılmadı.

Zafer Haftası’nın başından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi heyetleri etkinliklerden uzaklaştırılmaya çalışıldı ve  alanlara girişlerde sorunlar çıkarıldı.

Kırmızı plakaya rağmen CHP Grup Başkanvekili tören alanlarına alınmak istenmedi.

Afyon'da büyük operasyon, bakan Yerlikaya duyurdu Afyon'da büyük operasyon, bakan Yerlikaya duyurdu

Zafer Haftası kutlamalarında Afyonkarahisar'ın bir kaosla sosyal medya ve ulusal medya gündemine taşınması tepkiyle karşılandı.

Editör: Birinci Editör