Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savrularak şarampole yuvarlandı. Kazada, 2’si hemşire 5 kişi yaralandı. 

Olay, sabah saatlerinde Bolvadin ilçesinin girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.S. (39) idaresindeki 03 BG 966 plakalı ambulans, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 03 ANG 611 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole düşüp durabildi. 

Kazada ambulans sürücüsü H.S., ve ambulanstaki hemşireler Ö.T. (39) ile S.T. (26) yaralandı. Ayrıca, otomobilde bulunan A.T. (65) ve Y.T. (20) de kazada yaralanan diğer kişiler oldu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından en yakın hastanelere sevk etti.

Afyonkarahisar’da tarlanın ortasında bir Selçuklu eseri Afyonkarahisar’da tarlanın ortasında bir Selçuklu eseri

Yaralılardan A.T. ve Y.T.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikenin bulunduğu bildirildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının ise stabil olduğu öğrenildi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Editör: Birinci Editör