Afyon'da marketler denetlendi Afyon'da marketler denetlendi

Afyonkarahisar'da, hakkında kasten yaralama suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan E.Y., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda, yapılan yol kontrol ve arama faaliyetleri sırasında dikkatli bir şekilde yürütülen kimlik kontrolü sayesinde E.Y. yakalandı. E.Y.'nin hakkında kasten yaralama suçundan kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası olduğu ve UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) sistemi üzerinden arandığı tespit edildi.

Afyonkarahisar-Denizli D-320 karayolu üzerindeki yol kontrol noktasında gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri şüpheli davranışlar sergileyen araçları inceledi. E.Y.'nin araç içerisindeki kimlik kontrolü sırasında, arama kaydının bulunması üzerine gözaltına alındı.

Gözaltına alınan E.Y., Afyonkarahisar Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemede yapılan yargılama sonucunda, E.Y. tutuklandı ve Dinar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Editör: Birinci Editör