CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan'dan AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin'e cevap geldi!..

İŞTE O AÇIKLAMA:

"AKP il baro başkanı hala görevinden istifa etmese de AKP vekillerinde bir değişiklik daha var. Atatürk’le ilgili sorular falan sormaya başladılar. Bahsettiğiniz heykeller ve rölyefler koruma altında ve kısa bir süre sonra şehrimizin en göz önünde bulunan noktalarında görebileceksiniz.

Ali Babacan'dan dengeleri değiştirecek açıklama Ali Babacan'dan dengeleri değiştirecek açıklama

Başkanımız seçildikten sonra makam odasındaki Atatürk görselleri yoğunluğunu görmek isterseniz de belediyemizde misafir edebiliriz. Ne Burcu Köksal’ın ne de herhangi bir Cumhuriyet Halk Partili’nin Atatürk sevgisini sorgulamak size düşmez ancak bu sefer doğru yoldasınız. Kimin peşinden gitmeniz gerektiğini sanırım öğrendiniz artık. 1923 yılından beri Atatürk’ün anlatmaya çalıştıklarını kuruluşunuzun 23. Yılında da olsa anlayabilme ihtimaliniz bile mutluluk verici.

Bizim olduğumuz her yerde Atatürk başköşededir ama evet, siz bundan sonra sorgulayın Atatürk olmayan her yeri, sorgulayın Atatürk’ün izinden gitmeyen herkesi. Bir gün siz de anlayacaksınız ki bu ülkenin Dünya devletleri arasında hak ettiği yere ulaşmasının tek yolu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümekten geçer. İlk yüzyılımızda kuruluşun partisi olan partimiz ikinci yüzyılında da bu ülkenin kurtuluşunun partisi olacaktır. Bu mücadelede de tek rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk olacaktır."

Editör: Birinci Editör