Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Sandıklı'da geleneksel sokak futbolu turnuvası başladı Sandıklı'da geleneksel sokak futbolu turnuvası başladı

Kaza, Sandıklı ilçesi Yunusemre Mahallesi'nde saat 16:30 sularında gerçekleşti. İlk bilgilere göre, H.A. isimli sürücünün yönetimindeki 03 LH 379 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü R.K. tarafından kullanılan 42 AGJ 948 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. 

Kaza sonrası, çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve jandarma, kazanın etkilerini kontrol altına almak ve yaralılara müdahale etmek için çalışma başlattı. 

Yapılan ilk incelemelerde, araçlarda yolcu olarak bulunan O.B. ve A.E.B.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerindeki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından, kazada yaralanan her iki araç sürücüsü olan H.A. ve R.K. ile diğer yaralı kişi F.B. ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 

Editör: Birinci Editör