Kocakuş Ailesinin acı günü Kocakuş Ailesinin acı günü

Afyonkarahisar'da 27 yılda 20 suç işleyen ve aranması bulunan suç makinesi şahıs Jandarma tarafındanyakalandı...

Afyonkarahisar'da cinsel istismar, dolandırıcılık, yaralama ve uyuşturucu kullanımı da dahil olmak üzere 20 suçtan suç kaydı bulunan 27 yaşındaki erkek, 14 yıl hapis cezası bulunuyorken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı gruplar, aranan kişileri yakalamaya çalıştı.

Araştırmalar A.C. (27) hakkında hüküm veya hapis cezasından kaçmak, banka, sigorta, kredi kuruluşlarının memuru veya çalışanı olarak tanıtarak veya bu kurumlarla dolandırıcılık amacıyla irtibatta olmak suçlarından toplam 3 farklı suç kaydından arandığı ve bu süre zarfında hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 14 yıl hapis. cezası bulunan şahsın peşine düşüldü.

Afyon Jandarma ekipleri daha sonra şahsın peşine düştü ve 15 gün süren teknik ve fiziki takibin ardından şahıs, saklandığı Afyon merkez Sahibata bölgesindeki evinde yakalandı. Ekipler, bir kişinin kaçarak şüpheliyi yakalaması ihtimaline karşı çilingir eşliğinde eve gitti. A.C.'yi yakaladı. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalanan suç makinesinin şahsın 20 UYAP kaydı olduğu bildirildi.

Şahsın işlediği suçlar arasında, 2 çocuğun nitelikli cinsel istismarı, 4 nitelikli dolandırıcılık, 3 basit yaralama, 2 tehdit, yağma, hırsızlık, silahla ateş etme, mala zarar verme, 2 defa uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma suçları...

Editör: Birinci Editör