Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında yaşlı bir çift hayatını kaybetti. İhlas Haber Ajansı muhabiri Ali Bayar’ın aktardığı bilgiye göre, kaza Sandıklı ilçesi Susuz Kavşağı yakınlarında gerçekleşti.

Kaza, 24 Ağustos 2024 tarihinde saat 14:30 sıralarında meydana geldi. Afyonkarahisar - Antalya kara yolunun Susuz Kavşağı yakınlarında, O.U. (38) yönetimindeki 34 KM 6419 plakalı otomobil ile Kamil Çetin (80) idaresindeki 03 LR 678 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucunda, Kamil Çetin ve eşi Hacer Çetin (75) olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Akharım yangını gece söndürüldü Akharım yangını gece söndürüldü

Diğer otomobilde bulunan A.R.U. (37) ve çocuklar N.A.U. (7) ile A.A.U. (1) ise yaralandı. Yaralılar, kaza yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kazanın hemen ardından bölgeye jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği yerin çevresi güvenlik şeridiyle kapatıldı ve kaza yeri inceleme ekipleri çalışmalarına başladı. 

Afyon Haza Haberi 2

Otomobil sürücüsü O.U., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Jandarma, kazanın nedenine dair detaylı bir inceleme başlattı. Çiftin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Afyon Kaza Haberi-2

Olayın ardından, bölgedeki trafik güvenliğinin artırılması ve benzer kazaların önlenmesi için yetkililer tarafından ek önlemler alınması bekleniyor. Kazanın nedenleri ve sorumluların tespiti için devam eden soruşturmanın sonuçları, ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

Editör: Birinci Editör