Afyon'da aranan hırsız yakalandı Afyon'da aranan hırsız yakalandı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan Sandıklı ilçesinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Sandıklı Termal Turizm ve Gurbetçi Festivalinde konuşan Milletvekilleri, festivalin tüm giderlerinin sponsorlar tarafından karşılandığını belirttiler. 

Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan Sandıklı programları kapsamında ilk olarak AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan ile birlikte Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı ziyaret ettiler. Burada ilçede devam eden proje ve çalışmaları değerlendiren milletvekilleri Başkan Öztaş’ın her zaman yanında olduklarını belirttiler. 

S A N D I K L I H A B E R-1

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE YETİŞECEK
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu’nu ziyaret ederek yeni eğitim ve öğretim yılında okulların son durumu hakkımda bilgi alan Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden okul ve dersliklerde de incelemelerde bulundu. İlk olarak Sandıklı ilçesinde uzun yıllar hizmet veren Miralay Reşat Bey Lisesi’ndeki yeni derslik inşaatında incelemelerde bulunan milletvekilleri, yetkililerden bilgi aldılar. 8 derslikli TOBB anaokulunu gezen milletvekilleri ve beraberindeki heyet önümüzdeki eğitim yılında okul ve dersliklerin öğrencilerle buluşacağını belirttiler.

TEKNOLOJİK SERADA İNCELEME
Sandıklı programını teknolojik sera ziyareti ile sürdüren milletvekilleri, Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren TAMAGRO Serada incelemelerde bulunarak üretim aşamaları halkında bilgi aldılar. 

S A N D I K L I H A B E R 2-1

KÖY HALKININ TALEPLERİNİ DİNLEDİLER
Sandıklı Reşadiye köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Yurdunuseven ve Arslan, burada köylülerin taleplerini dinleyerek çözümü için istişarelerde bulundular. 

“FESTİVALİN GİDERİ SPONSORLAR TARAFINDAN KARŞILANDI”
Milletvekilleri, Sandıklı Millet Bahçesinde Sandıklı Belediyesi tarafındam düzenlenen ‘Termal Turizm ve Gurbetçi Festivali’ne katılarak standları gezip ilçenin yöresel ürün be el sanatlarını yakından incelediler. 

Anayasa Mahkemesi Üyesi Yılmaz Akçil, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Belediye Başkanı Adnan Öztaş, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan ile Uğur Işılak komserine katılan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, bu güzel etkinlikte Sandıklılılarla bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Milletvekilleri; “Hem hemşehrilerimizle hemde gurbetçilerimizle bir aradayız. Bu festivalde belediyenin ve devletimizin kasasından bir kuruş dahi çıkmadı. Tamamı sponsorlarımızın desteği ile karşılandı. Bu festivalin düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlarımız ve tüm herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Birinci Editör