ORC Araştırma Şirketi “Yerel Yönetimlerde Kadın Temsilcilere Bakış İl Belediye Başkanlarının Başarı Düzeyi” anketinin sonuçlarını bugün yayınladı.

Anket sonuçlarına göre, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Yüzde 57.4’lük başarı yüzdesiyle en başarılı kadın belediye başkanı olarak gösterildi.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, yüzde 55.1’lik oranlar ikinci sırada yer alırken, Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras, Yüzde 54’lük oranla üçüncü sırada yer aldı.

Daha sonra ise, sıralamada Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın,  Siirt Belediye Başkanı Sofya Alağaş ve Batman Belediye Başkanı Gülistan Sönük yer aldı.

Burcu Koksal Orc

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşların Kadın Yerel Yöneticilerle İlgili Kanaatlerini Tespit Etmek Amacıyla Yapılan Bu Araştırma, 05-12 Eylül Tarihlerinde, Kadın Belediye Başkanlarının Görev Yaptığı 5 Büyükşehir, 6 İl Ve Seçmen Sayısı 150 Binin Üzerinde Olan 10 Büyükşehir İlçesinde Toplam 10 Bin 680 Katılımcı İle Gerçekleştirildi” denildi.

Editör: Birinci Editör