Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Cenevre'de Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Cenevre'de

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan'ın il danışma kurulu toplantısındaki sözlerine sert tepki!..

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan, AK Parti Afyonkarahisar İl Danışma Toplantısında konuşmuş ve Başkan Burcu Köksal'ı hedef almıştı.

Mestan özcan, konuşmasında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı kastederek “Milleti kandırma cihetine giderse haddini bildireceğiz, O’nu şu 4 yıl sürekli takip edip yaptığı olumsuzlukları eleştireceğiz. Vadettiklerinin de takipçisi olacağız. Milleti kandırma cihetine giderse haddini bildireceğiz." DEMİŞTİ.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, bu sözlere tepki gösterdi ve "Bu zat Tekirdağ’dan gelip bize had bildirecekmiş. Afyonkarahisarlı hemşehrilerim %51 ile kime had bildireceklerini bilirler" dedi.

Başkan Burcu Köksal'ın bu karşılığı, sosyal medya üzerinden yüzlerceAfyonlu tarafından desteklendi. Afyonlular, Tekirdağ'dan gelen bir kişinin Afyonkarahisar'da Belediye Başkanına had birldirme derecesinde tehdit etmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Bir vatandaş ise, Başkan Burcu Köksal'a destek yorumunda "Başkanım Burcu Köksal, it ürür, kervan yürür, seni ite çakala yeme tmeyiz, daima seninleyiz" dedi.

Başka bir Afyonkarahisarlı ise yorumunda "Bunlar hale akıllanamadılar, Allah ıslah etsin, Sandığa gömülecekler bundan sonra Afyonkarahisarımız emin ellerde yana yandaşa hizmet işi bitti" dedi AK Partili Milletvekiline tepki gösterdi...

Sosyal medya üzerinden, Başkan Burcu Köksal'a yönelik "haddini bildiririz" sözlerinden dolayı  AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan'a yüzlerce tepki paylaşaımı ve yorumu yapıldı.

Editör: Birinci Editör