Afyon Haber

BİK Afyonkarahisar'da Toplanıyor.

Basın İlan Kurumu 32. Dönem 5. Genel Kurulu, 21-23 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Toplantının açılışında Genel Müdür Cavit Erkılınç bir selamlama konuşması yapacak. Başkanlık Divanı seçimi ve Genel Kurul Gündemi'nin belirlenmesinin ardından, Yönetim Kurulu Durum Raporu ve Denetçiler Raporları okunacak. Yönetim Kurulu'nun tekliflerine ilişkin sunumun yapılmasının ardından, İlan İşleri, Hukuk İşleri ve Mali İşler Komisyonları çalışmalarına başlayacak.

Toplantının gündeminde, süreli yayınlara verilecek kredilere uygulanacak faiz oranı, basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yardım yapılması, Basın İlan Kurumu Yönetmeliği ve Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği'nin bazı maddelerinin tadili, basın mensuplarına verilen borç para ile yardıma muhtaç olanlarla vefat edenlerin ailelerine yapılan yardımların miktarının yeniden belirlenmesi gibi konular yer alıyor.

Toplantının son günü olan 23 Şubat 2024 Cuma günü, komisyonların görüşleri doğrultusunda sunulan teklifler oylanacak ve karara bağlanacak. Basın İlan Kurumu Genel Kurulu, basın sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini tartışmak için önemli bir fırsat sunuyor.

#BIKGenelKurul #BasınİlanKurumu #BasınSektörü