Her geçen gün yeni fabrikalarla büyüyen Emirdağ Organie Sanayi Bölgesine bir yatırım talebi daha... Başkan Koyucu konuyla ilgili bir açıklama yaptı...

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, güneş enerji paneli ve elektrik ekipmanları üretimi üzerine faaliyet gösteren Astronergy firmasının yönetim kurulu üyesi Ercüment Kaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıya Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şamil Çil de katıldı.

Başkan Koyuncu, toplantıda Astronergy Firması yönetim kurulu üyesi Ercüment Kaya'dan, planlanan yatırımın üretim faaliyetleri, işletme kapasitesi ve istihdam potansiyeli hakkında detaylı bilgiler aldı. Kaya, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak olan fabrikanın 235.000 m² kapalı alana sahip olacağını ve toplamda 500.000 m² bir alana yayılacağını açıkladı. Bu fabrikada güneş enerji paneli ve elektrik ekipmanları üretileceğini belirten Kaya, yatırımın bölgeye önemli bir istihdam katkısı sağlayacağını vurguladı.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı Otomobil ile motosiklet çarpıştı

Başkan Koyuncu, Emirdağ ilçesinin istihdamı ve ekonomisine katkı sağlayacak her türlü yatırımı desteklediklerini ifade ederek, Astronergy Firması yönetim kurulu üyesine yatırım talepleri için teşekkür etti.

Editör: Birinci Editör