Yalçın Görgöz: 101. Kuruluş yılımız kutlu olsun Yalçın Görgöz: 101. Kuruluş yılımız kutlu olsun

 AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar İl Danışma Kurulunda konuştu.

Milletvekili Yurdunuseven "“23 yıldır çalışmalarımızla birilerinin uykusunu kaçırdık, bizi izlemeye devam edin” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, konuşmasında  “14 Ağustos’da temelleri Afyonkarahisar’da atılan partimizin 23. kuruluş yıl dönümünü kutladık. Bu vesile ile il başkanımızın önderliğinde yurt içinde 23, yurt dışında 23 kurban kestik ve 23 zimem defterini kapattık. 23 genç kardeşimizin de sünnet merasimini gerçekleştirdik. Vesile olan herkesten Allah razı olsun. 23 yıldır iktidara geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında, çok değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve bu davaya gönül vermiş teşkilatımızın her bir ferdi ile çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. Tabi bu çalışmalarımızla birilerinin uykusunu kaçırdık. Ben onlara bizi izlemeye devam ederek, uykusuz kalmaya devam edin diyorum” dedi.

Teşkilat mensuplarına son dönemde meclisten geçen sokak hayvanları kanunu hakkında bilgi veren Yurdunuseven, “Meclisimiz kapanmadan önce çok uzun çalışmalar neticesinde sokak hayvanlarıyla ilgili kanunu meclisten geçirdik. Bu kanunla ilgili özellikle muhalefet tarafından dile getirilen yanlış algılar var. Biz uygulama kapsamına aldığımız çalışmanın özünde sokak hayvanlarının başı boş gezmemesi hususu. Burada belediyelere ve il özel idarelere görev verilerek hibe desteği ile birlikte sokak hayvanlarına güvenli alanlar oluşturarak bu hayvanların buralarda barınmalarını sağlayacaklar. Dolayısıyla sokaklarda başı boş hayvanlara olmayacak. Biz bu çalışmayı yürütürken ‘sokak hayvanlarını toplayarak telef edeceksiniz’ gibi yanlış algılar oluşturuldu. Bizler prensip gereği ‘yaratılanı severiz yaratandan ötürü’ sözünden yola çıkarak söylemlerin tam aksine sokaklarda aç susuz bırakmaktansa güzel imkanlar doğrultusunda bakılmalarını sağlayacağız” dedi.

Milletvekili Yurdunuseven konuşmasının devamında Filistin’de ki zulme değinerek, “Bir önemli hususu da sizlere burada vurgulamak istiyorum. Filistin’e dünya da en büyük desteği veren Sayın Cumhurbaşkanı’mızdır. Mazlumların sesi olarak bu vahşete en çok sessiz kalmayan da Sayın Cumhurbaşkanı’mızdır. Allah razı olsun kendisinden. Mahmud Abbas’ın güzel bir sözü var ya zafer ya şahadet demişti. İnşallah bu zulmün sonu zafer olacak” dedi.

Editör: Birinci Editör