Anıtpark'a açılan ikinci kent lokantasına, siyasi partilen il başkanları da davet edildi.

Yedi partinin il başkanı açılışa katıldı ve birer konuşma yaptı.

Halk Lokantası’nın açılışında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Burcu Köksal ve ekibine teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Bu lokantanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Burcu Başkanımızın ilk altı ayda yaptıkları, önümüzdeki beş yılda yapacaklarının teminatıdır.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini vurgulayan İl Başkanı Faruk Duha Erhan, “Afyonkarahisar her gün daha da güzelleşiyor ve sosyalleşiyor. Şehrimiz artık kültür ve sanatla mutlu bir şehir haline geliyor” diye konuştu. 

Belediye Başkanı Burcu Köksal’a ve ekibine teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise “Siyasi farklılıklarımıza rağmen Afyonkarahisar’ımızın hizmetleri için bir araya geliyoruz. Ekonomik şartların zorlaştığı bu dönemde, belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza destek olması çok kıymetli. İkinci Halk Lokantası’nın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Vali Yiğitbaşı, CHP'li kadınları kabul etti Vali Yiğitbaşı, CHP'li kadınları kabul etti

Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ise yoksulluğun kader olmadığını belirterek, “İnsanların temel ihtiyaçlarına erişebilmesi, insani bir haktır. Bu noktada belediyeler, toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir rol üstlenir. Maalesef ülkemizde her on kişiden dördü, sofrasına düzenli olarak et ya da tavuk koyamıyor. Bu sıkıntılı dönemde açılan Halk Lokantası gibi projeler, paylaşmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu güzel hizmet için Belediye Başkanımız Burcu Köksal ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal işletmelerin sayısının artması gerektiğini ifade eden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Çağlar ise bu tür projelere öncülük eden Belediye Başkanı Burcu Köksal ve tüm ekibine teşekkür etti. İl Başkanı Süleyman Çağlar, bu tür sosyal projelerin toplumun refahını artıracağına olan inancını dile getirerek, yeni Halk Lokantası’nın hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Burcu Köksal’a davetlerinden dolayı teşekkür eden Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül ise Başkanımız Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar için birlik ve beraberlik örneği sergilediğini belirten Bülbül, “Şehrimizin yararına olan her çalışmada Başkan Köksal’ın yanında olacağız. Kendisine başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar’daki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ise böylesi zorlu bir ortamda Halk Lokantası gibi bir hizmeti şehrin kullanımına sunan Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın, önümüzdeki süreçte daha büyük projelere imza atabilecek güce ve kararlılığa sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, Başkanımız Burcu Köksal’ın sözlerinin arkasında duran bir başkan olduğunu söyleyen Niyazi Ertaş, “Bir süre önce açtığı ilk Halk Lokantası’ndan sonra bugün ikinci Halk Lokantası’nı da şehrimize kazandırdı. Gelecek Partisi olarak kendisini kutluyor ve bu yeni sosyal işletmenin Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: Birinci Editör