Afyonkarahisar Kale Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Güncü ve beraberindeki heyet  Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk'u ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 
 Kale Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Güncü ve yönetim kadrosu AGC'ye hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Ziyarette, AGC Başkanı Önder Artuk ile Başkan Yardımcısı Sezer Küçükkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Okşar, Faruk Kılınç ve Ömer Elçi yer aldı. 

Motofest'te Şevval Sam coşkusu Motofest'te Şevval Sam coşkusu

"BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUZ"
Kale Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Güncü, Başkan Artuk'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Öncelikle cemiyet başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun. Önder Beyi tanıyoruz, kendisi çok başarılı bir iş insanı. Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak da yine başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz. Şahsım adına ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına tekrar görevlerinde başarılar dileriz" dedi. 

"ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" 
AGC Başkanı Artuk gerçekleşen ziyarette duygu ve düşüncelerini aktararak, "Daha önce Sezer Başkanımız cemiyetimizin başkanıydı. Yönetim Kurulu Üyelerimizin takdirleriyle bayrağı ben devraldım. Elimizden gelenin en iyisini yansıtarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Editör: Birinci Editör