LastikPark Performans'ın yeni şubesi Afyonkarahisar'da açıldı.

Çok markalı lastik perakende zinciri LastikPark, yüksek performans odaklı lastik ebat ve tiplerini sergilediği siyah konsepte sahip LastikPark Performans'ın 14'üncü noktasını Afyonkarahisar'da hizmete açtı.

Türkiye genelinde yaygın bayi ağı ve kırmızı konseptiyle bilinen LastikPark, dünya markalarını aynı çatı altında sunarak üst segment araç sahiplerine hitap ediyor. 2019 yılında başlattığı siyah konsepti LastikPark Performans ile büyümeye devam eden marka, son olarak Afyonkarahisar'da 17 jant ve üzeri performans lastikleri ile üst segment araç sahiplerini buluşturuyor.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Tatko Lastik Dağıtım Kanalı Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Şener, şunları söyledi: "LastikPark, Türkiye'nin en büyük çok markalı lastik perakende zinciri olarak 2010 yılında kırmızı konseptimizi hayata geçirdi ve dünya markalarını tüketicilerle buluşturma vizyonuyla hareket ediyor. Müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap veren bir marka olarak, niş ve limitli yüksek performans araçları için siyah konseptli LastikPark Performans'ı başlattık. Mağazalarımız, Türkiye'deki performans araçlarının %15'ini oluşturan araç sahiplerine yönelik, 17 jant ve üzeri yüksek performanslı lastik ve jantları sunuyor. Afyonkarahisar'daki yeni bayimizle siyah konseptimizin yaygınlığını artırmayı hedefliyoruz ve uzun yıllardır sektörde başarıyla faaliyet gösteren Karacak Oto'ya bu konuda başarılar diliyorum."

Dev yapı şirketi konkordato ilan etti Dev yapı şirketi konkordato ilan etti

LastikPark'ın siyah konsept mağazaları şu şehirlerde bulunuyor: Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin ve Trabzon.

Editör: Birinci Editör