AK Parti Afyonkarahisarİl danışma Kurulu toplantısında önemli konuşmalar yapıldı, mesajlar verildi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili, Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan, il danışma kurulu toplantısında bir konuşma yaptı.

Mestan Özcan "Afyonkarahisar şehrimizin yakın siyasi tarihi, AK Parti’mizin başarılarıyla dolu. Fakat son düzlükte bir kaza yaşanmış" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili, Afyonkarahisar İl Koordinatörü Mestan Özcan, şunları söyledi:

“Değerli dava ve yol arkadaşlarım sözlerimin hemen başında çok kısa süre önce kıymetli bir görevi devralan değerli il başkanımıza ve henüz çiçeği burnunda yeni onaylanan değerli il teşkilatımıza cenabı haktan muvaffakiyetler diliyorum. Ben de inşallah yeni devraldığım Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü görevini sizlerle birlikte yürütecek ve Afyonkarahisar’ımıza değer katmaya gayret edeceğim. Benden evvelki İl Koordinatörümüz Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan kardeşime de emekleri için çok teşekkür ederim. Yine benimle birlikte il koordinatörü olarak görev alacak mesai arkadaşım Bilal Kırkpınar kardeşime de başarılar diliyorum. Rabbimiz hayırlı ve mübarek eylesin inşallah.

Yalçın Görgöz: 101. Kuruluş yılımız kutlu olsun Yalçın Görgöz: 101. Kuruluş yılımız kutlu olsun

“Afyonkarahisar şehrimizin yakın siyasi tarihi, AK Parti’mizin başarılarıyla dolu. Fakat son düzlükte bir kaza yaşanmış. Ancak nedenlerini iyi irdeleyip analizlerimizi ve tespitlerimizi iyi yapıp tekrar bir başarı hikayesi yazabiliriz. Buna en yakın şehir emin olunuz Afyonkarahisar. Bu yeni dönemde, en önemli meselemiz AK Parti Afyonkarahisar teşkilatlarımızın itibarını yönetmek olacak. İtibarımızı yönetmekten daha önemli başka hiçbir işimiz yok. Kıymetli dava ve yol arkadaşlarımız. Demokrasiyle yönetilen ülkelerde başarılı siyasi iktidarları incelemişler. Hepsinde ortak dört önemli haslet olduğu görülmüş; Değişimi tetiklemek, umut aşılamak, alternatif oluşturmak, pozitif propaganda yapmak. Biliyorsunuz en son seçimlerde Afyonkarahisar belediyemiz el değiştirdi. Pandemik, ekonomik gerginlikler, yüzyılın felaketi 11 şehrin 128 ilçenin 4 binin üzerinde köyün etkilendiği büyük deprem, kuzeyde devam eden Rusya- Ukrayna savaşı, Güneyde Irak ve Suriye ‘deki gerginlikler ve belirsizlikler. Mazlum coğrafya Filistin’deki soykırım maalesef ülkemizi ve bizleri olumsuz etkiledi ve etkiliyor. Ancak bu konularda da Ülkemiz gereğini yapıyor ve Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da taşın altına elini sokuyor. Büyük bir mücadele örneği gösteriyor. Allah(cc) ondan razı olsun. Başımızdan eksik etmesin inşaAllah.”

 “Nereye talip olduğunu bilmeyen bir belediye başkanınız oldu”

Milletvekili Özcan sözlerine şöyle devam etti, “Sular bulanmadan durulmaz derler Trakya’da. Yakında Güçlü Türkiye hedeflerimize yeni Türkiye Yüzyılı’na erişeceğiz. Bu bizleri daha müreffeh ve dünya da sözü geçen ülke yapacak ve tüm bu Kızılelma’ya giden yolda en önemli mesele, teşkilatlarımız sizler ve sizlerin göstereceği performanslar olacak. Şehirde siyaseti biz üretmeliyiz. Herkes bizi izlemeli. Bakın son yerel seçimlerde burada istediğimiz sonucu alamadık. Bu şehirde özellikle nereye talip olduğunu bilmeyen bir belediye başkanınız oldu. Kendisini genel kuruldan tanırım. Zora gelince bayılır. Kendinden geçer. Konfor ortamı bozulunca kilitlenir. Onu şu dört yıl sürekli takip edip yaptığı olumsuzlukları eleştireceğiz. Vaad ettiklerinin de takipçisi olacağız. Milleti kandırma cihetine giderse haddini bildireceğiz. Evet bunu hep birlikte yapacağız inşallah.

Bu güzel ekibin, önümüzdeki kongre döneminde tazelenip yenilenip, 4 yılı iyi değerlendirerek bir başarı hikayesi yazacağını biliyorum. Bizim aramıza kimse nifak tohumları saçamayacak. Dedikodu yapmayacağız. İşimize odaklanacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. İl danışma meclisimizin hayırlar getirmesini diliyor ve sizleri de Yüce Mevla’ya emanet ediyorum.”

Toplantı konuşmaların ardından teşkilat mensupları ile karşılıklı istişareler şeklinde devam etti.

Editör: Birinci Editör