AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

Afyonkarahisar Merkez, Çobanlar, Dinar ve Başmakçı ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirilen Milletvekili Özkaya, vatandaşlarla ve üreticiler ile buluşarak sorunları yerinde dinliyor.
Çölovasında patates üreticisi çiftçiler ile buluşan Milletvekili Özkaya, “Her sene olduğu gibi bu senede tarlarlarda, köylerde, belde ve ilçelerde vatandaşlarımız ile üreticilerimz ile buluşmaya devam ediyoruz. Sorunlarını dinliyor, çözümleri için yapılabilecek çalışmalar için Bakanlarımız ve ilgili kurum yetkilileri sürekli irtibat halinde oluyoruz. Bizler laf değil, iş üretmenin gayretindeyiz. Çiftçilerimiz bu sene üretim fazlalığından kaynaklı ciddi bir problem ile karşı karşıya gelmiş durumda. Bunu sahada görüyoruz. Çiftçi bir ailenin ferdi olarak üreticilerimizin her zaman olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda ziyaretlerimiz sonrasında kornişon salatalık ile yaşanan sorunlar bir nebzede olsa çözüm üretmek için 17 yıllık ihracat kısıtlamasını Milletvekillerimiz ile birlikte kaldırttık. Şuanda patates üreticilerimiz için ne yapabiliriz bunun gayretindeyiz. Milletimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak adına bu sorunları hep birlikte en makul şekilde çözeceğiz” dedi. Dinar Çölovasında tarlalarda üreticiler ve tarım işçileri ile buluşan Özkaya, “Üreticimizin yanındayız” mesajı verdi. 

Aliozkaya2

Afyonkarahisar’da sahanın tozunu attıran Milletvekili Özkaya, “AK Parti kadroları olarak bizler sorunların çözümü için çalışıyoruz. Şehrimizin eksiklerini yerinde tespit ediyor, çözümü için gayret ediyoruz. Bu kapsamda şehrimizde devam eden ve planlanan bir çok hastanemizin inşaatlarını ve planlama alanlarını da bizzat yerinde görüyoruz. Bu kapsamda Haydarlı ve Tatarlı’daki sağlık yatırımlarını da yerinde yetkililer ile birlikte yerinde inceledik. Şehrimizin sağlık, ulaşım başta olmak üzere bir çok alandaki sorunlarını sona erdirmek için gayretli bir çalışma içerisindeyiz.” dedi. 

Aliozkaya 1

Yalçın Görgöz, köylüleri mahkemede yalnız bırakmadı Yalçın Görgöz, köylüleri mahkemede yalnız bırakmadı

Konforlu bir alanda siyaset yapmadıklarının altını çizen Milletvekili Özkaya, “İktidar partisinin bir milletvekili olarak hayat satmamız, boş ve yalan vaatte bulunmamız mümkün değil. Çünkü vatandaşlarımızın bize olan güveni, iktidar olmanın  getirdiği sorumluluklar neticesinde Milletimiz bize sorunları çözme yetkisi verdi. Bize güvenen halkımızı aldatmamız, onlara hayal satmamız mümkün değil. Bu bilinç ile halkımızın dertlerine derman olmakla mükellefiz.” dedi. 

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Milletvekili Özkaya, halkın AK Parti’ye olan güveninin devam ettiğini ifade ederek, “Milletimiz ülkemizin küresel, doğal afet ve benzeri nedenlerden dolayı içerisinde bulunduğu dar boğazdan yine AK Parti ile çıkacağını biliyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK parti ile bu süreci de hep birlikte aşacağımızı bizlere söylüyorlar. İnşallah Milletimizin desteği Allah’ın izni ile bugünleri de geride bırakacağız” dedi.

Aliozkaya3

Editör: Birinci Editör