Afyon Haber

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, yaralı vatandaşı ziyaret etti

-

Abone Ol

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan bir vatandaş, Sandıklı Devlet Hastanesi'nde ziyaret edildi.

Ziyaretçi ise Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'dü. Başkan Çöl, işçi taşıyan bir servis aracının tır ile çarpışması sonucu yaralanan vatandaşa acil şifalar dileyerek moral desteği sağladı. Kaza, Sandıklı ilçesi Ofis Kavşağı'nda gerçekleşti.

Servis minibüsü ile tırın karıştığı kazada, bir seraya ait işçileri taşıyan serviste bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı vatandaş, sağlık ekipleri tarafından hızla Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Belediye Başkanı Çöl, yaralanan hemşehrilerinin durumu hakkında bilgi aldı ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, şifa dileklerinde bulundu.

Başkan, kazanın meydana geldiği an itibariyle ilgili ekiplerin hızlı bir şekilde müdahalede bulunduğunu ve gerekli tüm prosedürlerin uygulandığını belirtti. Başkan Çöl'ün yaralanan vatandaşı ziyaret etmesi, ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı. Kazanın nedenlerine yönelik soruşturma ise devam ediyor.