Türkiye

THY, yolcu uçaklarında Afyon'u unutmuş

THY yolcu uçaklarında bulunan yolcu eğlence sistemleri ekranlarının Türkiye turizm bölgeleri tanıtım sayfalarında Afyonkarahisar yok...

Abone Ol

THY yolcu uçaklarında bulunan yolcu eğlence sistemleri ekranlarının Türkiye turizm bölgeleri tanıtım sayfalarında, Adana var, Adıyaman var, Ağrı var, ama arada kalan Afyonkarahisar yok...

THY yolcu uçaklarında, yolcuların önünde bulunan "uçak içi eğlence sistemi" olarak adlandırılan ekranın Türkiye turizm bölgeleri tanıtma sayfalarında, her turizm ili ya da ilçesi 3-4 dakikalık kısa video kliplerle tanıtılıyor. Bu tanıtım kliplerinde ise Afyonkarahisar yer almıyor.

Dünya daha büyük, keşfet iöeriğinde Adana, Adıyaman, Afyon, Alanya, Amasya gibi iller varken arada Afyonkarahisar yok

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz günlerde, hazırladığı ve sosyal medya mecralarından paylaştığı kısa filmle Afyonkarahisar!ı tanıtmıştı.

THY yolcu uçaklarında blulunan eğlence sisteminde Afyonkarahisar'ın da yer alması imaj, tanıtım ve bilinirlilik açısından yararlı olacaktır.

Bu konuda Valiliğimizden, milletvekillerimizden, bu konuda gerekeni yapabilecek ilgili ve yetkililerimizden bir girişim beklemekteyiz.

THY uçaklarında, Uçak içi eğlence sistemi farklı zevklere hitap eden en eğlenceli filmler, müzikler, oyunlar ve daha birçok yeni içerikle hizmet veriyor.

AFYONHABER ÖZEL HABER