AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık olağan basın toplantısını İl Başkanı Av. Turgay Şahin’in riyasetinde gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz enflasyonla mücadelede geldiğimiz noktayı tarif ederken yıl sonunda enflasyonun yüzde 41,5 seviyelerine düşeceğini ifade etmişlerdir. Bunun yanı sıra, dünyada, kredi oranlarının artırılmadığı tek ülke Türkiye olmuştur. Bu durum, Türkiye ekonomisinin belirlenen hedeflere doğru sağlam adımlarla ilerlediğinin göstergesidir.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'in de dediği gibi vergide adaleti sağlamaya yönelik olan çalışmalar hükümetimiz tarafından devam ettirilmektedir. Hiçbir vatandaşını mağdur etmeden her türlü konuda adaleti sağlayan hükümetimiz bir yandan vergi kaçaklarını engelleyerek, milletin ve Beytül Malın kaynaklarına kastedenlerin peşine düşüyor ve cezalandırıyor bir yandan da vergi gelirlerini artırmak ve vergiyi yaymak konusunda gayret gösteriyor…Burada ki en önemli husus ise, ülkemizin vergi sistemini daha adil ve şeffaf hale getirerek Türkiye'nin mali disiplinini koruma çabasıdır." dedi.

Mehmet Taytak: Ahilik, toplumun temel değeridir Mehmet Taytak: Ahilik, toplumun temel değeridir

Editör: Birinci Editör