Afyonkarahisar’da meydana gelen bir trafik kazasında, ambulans şoförü ve hemşireler yaşadıkları ağır yaralanmalara rağmen, kazadan sonra ilk yardım gerektiren diğer yaralıların yardımına koştu.

Afyon'da büyük kaçakçılık operasyonu Afyon'da büyük kaçakçılık operasyonu

Kaza, Bolvadin ilçesi girişinde dün gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Hasan S. (39) yönetimindeki 03 BG 966 plakalı ambulans, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 03 ANG 611 plakalı bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hem ambulans hem de otomobil savrularak şarampole düştü. Kaza sonucu ambulans sürücüsü ve araçtaki hemşireler Öznur T. (39) ve Serpil T. (26), ile otomobilde bulunan Alettin Tok (65) ve Y.T. (20) yaralandı.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar yardım çağrısında bulundu ve bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Alettin Tok, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından otomobildeki yaralılar jandarmaya verdikleri ifadelerinde ise ambulansta yaralanan sağlık görevlilerinin kendi yaralarına aldırış etmeden yardımlarını koştuklarını ifade ettiler.
Kazanın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

A W281313 02

Editör: Birinci Editör