Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) üyeleri Genel Kuruldan bir araya geldi.

Düzenlenen genel kurulda Yeni görev dağılımını yapıldı. Karaman İş Merkezinde düzenlenen genel kurul Saygı Duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddeleriyle devam etti.

BAŞKANVEKİLİ OLARAK GÖREV YAPAN ÖNDER ARTUK AGC BAŞKANI SEÇİLDİ

AGC’de Başkanvekili olarak görev alan Önder Artuk düzenlenen genel kurulda tek listeyle AGC’nin yeni başkanı seçildi. Genel Kurulda Divan Başkanlığına Mahmut Emin Birliktir, Başkan yardımcılığına Mehmet Emin Güzbey, Katip Üyeliğe ise Mehmet Abdioğulları üstlendi.

GÜNDEM MADDELERİ OYLANDI

Gerçekleştirilen genel kurulda gündem maddeleri oylandı. Oylamanın ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda açık oylama usulüyle birlikte delegelerin tamamının oyunu alan Önder Artuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri AGC’de yeni dönemi başlattı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti 001

CAMİAMIZIN TALEP VE SORUNLARININ FARKINDAYIZ “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEĞİ İNŞAA EDECEĞİZ”

 Genel kurulda tek listeyle girdiği seçim sonrasında başkan unvanıyla kürsüden seslenen Mahmut Önder Artuk,  2018 yılında oluşan güçlü yapının gelecekte daha da güçlü olması için el birliği ile çalışacaklarını söyleyerek 1983 yılında kurulan Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nin yıllardır çalışma ve etkinliklerine devam ettiğini ifade eden Başkan Artuk; “2018 yılında sayın Mehmet Emin Güzbey cemiyet başkanı olarak, sayın Mehmet Abdioğulları gazeteciler derneği olarak görevlerinden fedakarlık ederek cemiyet ve dernek tek bir çatı altında güçlenerek birleşmiş durumdaydı. Bu oluşumda onursal başkanımız rahmetli Hacı Hakkı Özsoy ve rahmetli Muammer Türker’in oldukça büyük emekleri vardı kendilerini de bu vesile ile rahmetle anıyorum. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir, OSB Başkanı Bekir Yeşilay, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in ve camiamızın duayen isimlerinin de emeklerini görmeden geçemeyeceğim” dedi.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti 002

 “ÖNCEKİ YÖNETİMİMİZ GÜZEL İŞLERE İMZA ATTI”

2018 yılında cemiyet ve derneğin birleşmesi sonrasında görevi üstlenen Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulunun görev süresi boyunca önemli işlere imza attığını dile getiren Başkan Artuk; “Bu yeni oluşum sonrası Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak bu görevi devam ettirdi ve yönetimi ile birlikte çok güzel işlere imza attı. Görev süresi boyunca verdiği emeklerinden dolayı kendisine ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bugün gelinen noktada olağan genel kurulumuzu yaptık. Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti yönetimi şahsımı genel kurula kadar yönetim kurulu başkanı olarak belirlemişti ve şimdi de siz değerli üyelerimizin desteğiyle yönetim kurulu başkanı olarak karşınızdayım hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 “MESLEKİ VE SOSYO EKONOMİK AÇIDAN LOKOMOTİF GÖREVİ GÖRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nin mesleki, toplumsal ve kent açısından lokomotif görev üstlendiğinin altını çizen Başkan Önder Artuk; “Afyon Gazeteciler Cemiyetimiz hem gazetecilik mesleği açısından hem de kent açısından büyük önem arz etmektedir. Basın sektörü ilimizin sosyo- ekonomik gelişiminde lokomotif görevi üstlenen önemli bir kuruluştur. Afyonkarahisar basınının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimiz ve ülkemiz adına önemli çalışmalara imza atacağına eminim” ifadelerini kullandı.

Önder Artuk Agc-1

“MİSYONUMUZ VE NETWORKÜMÜZLE ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının demokrasiyi işleten ve ona hayat veren en önemli ögelerden bir tanesi olduğunu dile getiren AGC Başkanı Önder Artuk; “Bu nedenle bir ülkede özgür basının varlığı demokrasinin de göstergesidir. Basın toplumun sesi ve yol göstericisi, sorunlara karşı toplumdaki duyarlılığı pekiştiren, vatandaşlık bilincinin gelişimine katkıda bulunan biz basın mensupları aynı zamanda toplumun ortak bir paydada buluşabilmesinin de önemli bir katalizördür. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti anlayışıyla Afyon Gazeteciler Cemiyeti ilkelerini özümseyen, basın çalışanlarını bir araya getirerek sosyal ve mesleki ve dayanışmayı sağlamak düşünceye iletişime basın özgürlüğünü gerçekleşmesi için çalışmak ülke ve toplum yararına faaliyetlerde bulunmak misyonundayız. Mensubu olmaktan onur duyulan kamu yararına nitelikli hizmet üreten ve önderlik eden bir kurum olarak üye, çalışan ve paydaşlarının memnuniyetini en üst düzeyde tutmak vizyonumuzla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza büyük bir titizlikle devam edeceğiz. Yönetim kurulumuzun güçlü networku ve sizlerin desteği sayesinde sektörün barınmadan yurtiçi ve yurt dışı eğitimlerine kadar tüm sorun ve ihtiyaçlarının farkındayız ve çalışmalarınızı tüm hızıyla devam ederek kısa sürede hep beraber tamamlayacağız. Vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyor güzel günler diliyorum” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI YILDIZ “AFYON BASINI CEMİYET ÇATISI ALTINDA DAHA GÜÇLÜ”

 Genel Kurul Toplantısına Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsil etmek amacıyla katılan Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel kurulunun hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın selamını getirdim. Afyon basınının, Cemiyet çatısı altında çok daha güçlü bir yapıya sahip olacağına inanıyorum. Afyon basını, birçok basın mensubu ile halka doğru haber verme noktasında görevini layıkıyla yerine getirerek Afyon halkına doğru haberleri ulaştırıyor," dedi.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yk Sec

  “AFYON BASININ İLERLEMESİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın kentteki sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yürüterek kenti yöneteceğinin altını çizen Yıldız ,Afyonkarahisar Belediyesi olarak, başta Belediye Başkanı Burcu Köksal olmak üzere, Afyon basını ve basın mensupları ile işbirliği içinde çalışmaya hazırız” dedi. 

 “BASIN MENSUPLARINA DESTEĞİMİZ TAM”

 Afyonkarahisar’da iş birliklerini güçlendireceklerini ifade eden Yıldız, “Afyon basınının daha güzel işlere imza atması ve Afyon basınının ilerlemesi için birlikte çalışacağımızı bu kürsüden tekrardan dile getirmek istiyorum," dedi. Yıldız Belediye Başkanı Köksal’ın basın mensupları ile ilişkilerine değinerek, “Başkanımız Burcu Köksal her zaman Afyonlu Basın mensuplarının yanında olmaya devam edecek” dedi. Yıldız Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeni seçilen Önder Artuk ve Yönetim kuruluna başarılar diledi

Gazeteci Ceylan’ın GÜNDEMİ BARINMA ve Meslek İçi Eğitim Oldu

Genel kurulda dilek ve temennilere yönelik söz alan cemiyet üyesi Gökten Ceylan yeni yönetime başarılar dilerken meslektaşlarına yönelik sorunlara da değindi.

KONUT SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

İşte Afyon yerel basınının tavla şampiyonları!.. İşte Afyon yerel basınının tavla şampiyonları!..

Genel Kurulda söz alan Gazeteci Ceylan meslektaşlarının konut  ve barınma sorunlarına dikkat çekerek yeni yönetime TOKİ mesajı verdi. Her zamankinden daha fazla konuta ihtiyaç duyduklarını dile getiren Gökten Ceylan; ‘’ Her zamankinden daha fazla konut ihtiyacımız var. Bu süreci bizler el birliğiyle değerlendirerek mevcut makul süre içerisinde bunu gerçekleştirmemiz emin olun bütün meslektaşlarımız adına çok olumlu bir gelişme olacak çünkü mevcut şartlara baktığımız zaman ekonomik sosyal şartlar baktığımız zaman barınma olanağına her zamankinden fazla ihtiyacımız var’’ dedi.

Sezer Küçükkurt Agc

 MESLEKİ EĞİTİMLER ÖN PLANA ÇIKTI

Konut sorununa değinen Ceylan’ın bir diğer talebi de meslek içi eğitim oldu. Gazetecilik mesleğinin geçmişte de gelecekte de olacağına dikkat çeken Gökten Ceylan ; ‘’ Bir diğer hususta ne yazık ki mesleki dejerasyon yaşıyoruz. Son yıllarda son zamanlarda birçok yeni meslektaşımız var. Genç meslektaşlarımız var. Bunlarla ilgili cemiyet tarafından     bir eğitim faaliyeti yürütülmesi özellikle gazetecilik ve habercilik noktasında bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Bir çok platformda bizler dile getirdik. Ama daha fazla konuşulması gerektiğine inanıyorum. Gazetecilik mesleği devamına dair bakıldığı zaman gazetecilikte dünyanın en eski mesleklerinden biri her dönem gelişen ve evrilen meslek bazı temel değerleri sabit kalıyor. Klasik medyayı konuşuyorduk ama son zamanlarda iki üç yıldır sadece  tek konuştuğumuz yeni akım medya geleceğin bize neler getireceğini bilemeyiz. Ama şunu çok iyi biliyoruz bu meslek yaşam devam ettikçe sürecek o yüzden bizimde bu konuda daha iyi daha kaliteli bir şekilde mesleğimizi icra etmek için cemiyete görev düştüğünü düşünüyorum.’’ Dedi.

“AGC’NİN Hak Kapısı, Demokrasi Kapısı Olduğuna İnanıyorum”

AGC Genel Kurulunda konuşan AGC Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Abdioğluları, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin demokrasinin simgesi olduğuna inandığını belirtti. Abdioğluları,  “Ben bu kurumun hak kapısı, demokrasi kapısı olduğuna inanıyorum. Yine bu birleşmenin bu çatı altında gerçekleşeceğine inanıyorum.” dedi.

 “ÖNDER BAŞKANIMIN ÖNDERLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLER AKTİF OLACAK”

Genel kurulda, konuşma yapan AGC Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Abdioğluları, geçmişte yönetim kurulunun 7 kişiden oluştuğunu belirterek, " Toplamda 7 kişiydik, 7 baron denmişti Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kuruluna, o zaman Sezer Küçükkurt başkandı. Generaller ordusuna hizmet edemezsiniz, bu sayıyı 11’e çıkartalım dedim, sağ olsun çıkarttı. Bu yönetimde yine Sayın İsmail Akar ve Sayın Mehmet Emin Güzbey'in olduğu yönetimde Genç Müteşebbis Kurulu'nu kuralım istedik. Sayın Güzbey sağ olsun “ben ve ailem bu cemiyete aday değiliz” dedi. Ben de “siz aday değilseniz ben de aday değilim” dedim. Yani aslında meydan boştu, biz meydanı gençlere bırakacağız dedik. Yine gençlere bıraktırdık. 11 kişilik yedek olarak adlandırdığımız, aslında icra kurulu, bizim aldığımız kararları aktif hale getirecek arkadaşlardan oluşmakta. Bazı arkadaşlarımız biraz önce taleplerini dile getirdi. Neden? Sahada gezen ile havada gezenin aynı yerde olmadığını biliyoruz biz. Önder Başkanımın önderliğinde inşallah kadın girişimciler gibi bayanlarımız aktif olacak. Biz gazetecilik mesleğine başladığımızda bir veya iki tane kadın vardı meslekte.” diye konuştu.

“AGC DEMOKRASİNİN SİMGESİ”

Abdioğluları, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin demokrasinin simgesi olduğuna inandığını belirterek, “2000'li yıllarda Fuar Hastanesi'nde gerçekleşen bir seçimden örnek vererek, "O seçimde Mehmet Bey bana iyi bir fark atmıştı. Yalnızca 3 oy alabilmiştim. Fakat ben 3 oy alacağımı bilerek girdim o seçime çünkü demokrasi denen bir şey var. Keşke ayrılık yaşamasaydık da o arkadaşlar burada bugün sizin gibi yiyor içiyor olsaydı. Ayrılıkta azap, birlikten rahmet doğar. 2000’li yıllarda Fuar Hastanesi'nde bir seçim vardı. Genel Kurul'da, o Kurulda Mehmet Emin Güzbey karşısında aday oldum. O seçimde Mehmet Bey bana iyi bir fark atmıştı. Yalnızca 3 oy alabilmiştim. Fakat ben 3 oy alacağımı bilerek girdim o seçime çünkü demokrasi denen bir şey var. Keşke ayrılık yaşamasaydık da o arkadaşlar burada bugün sizin gibi yiyor içiyor olsaydı. Ben bu kurumun hak kapısı, demokrasi kapısı olduğuna inanıyorum. Yine bu birleşmenin bu çatı altında gerçekleşeceğine inanıyorum. Çünkü genel kurul sonrası oluşan listede demokrasiyi görmek mümkün. İçimizde tüm siyasi partileri destekleyen insanlar var. Biz bu demokrasinin ışığını ülkemize yansıtamazsak sorumluluğumuzun bilincinde değiliz demektir. Kol kırılacak, yen içinde kalacak Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin çatısı altında.” ifadelerine bulundu.

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ KOLAY KURULMADI

“YENİ DERNEK BİNASI VE TOKİ KONUTLARINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 Afyonkarahisar Gazeteciler cemiyeti genel kurulunda söz alan Afyonkarahisar Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin Güzbey , “Afyon Gazeteciler Cemiyeti 41 yıllık akredite olan bursa kumaşlarını üreten bir cemiyettir. Yeni dönemde hedeflerimiz var. Yeni yönetim olarak bu dönem TOKİ’den gazeteci arkadaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Ankara’ya projelerimizi ilettik. Mehmet Özhaaseki beye durumumuzu anlattık” dedi. Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlenen yönetim kurulunda söz alan Afyonkarahisar Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu üyesi Mehmet Emin Güzbey, yeni yönetimin genç üyelerden oluşmasını amaçladıklarının altını çizerek, “yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Tüzük gereği 11 kişi yönetim kurulu üyesi olarak 11 genç arkadaşımızda yedek yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Genç arkadaşımızdan seçilen yedek yönetim kurulu da aynı yönetim kurulu gibi çalışmalarını yürütecek. Yeni kurduğumuz kadınlar kurulu da 11 üyeden oluşacak. Afyon’da gazetecilik yapan 11 arkadaşımız yönetim kurulunda görev yapacak. Bu çalışmaları gerçekleştirerek Afyonkarahisar’ı medya anlamında daha güçlü hale getireceğiz. Dedi.

“AFYON GAZETECİLER CEMİYETİNDE KOLTUK SEVDALILARININ YERİ YOK”

Gazetecilik ile ilgili sorunların genel kurulda konuşulmasını isteyen Güzbey, “ Afyon Gazeteciler Cemiyeti kolay kurulmadı. En çok Mehmet Abdioğlu ve ben çektim. Afyon Gazeteciler cemiyetinde bu nedenledir ki koltuk sevdalıların etiket peşinde olanların yeri yok. Bunu da gösterdik. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan hiçbiri makam mevki peşinde olan kişiler değil. Bu cemiyette üye olarak bulunmak bir şereftir. Gazeteciler cemiyetinde her dönem oyun oynamak isteyenler oldu. Buna izin vermedik. Cumhuriyetin kurulduğu topraklarda Afyonkarahisar’da Gazeteciler cemiyeti üyesi olmak daha büyük bir şereftir ben sizinle gurur duyuyorum. Gazeteciler cemiyeti kimsenin bir basamağı değildir” dedi. 

GAZETECİLER CEMİYETİ OLARAK HİÇBİR SİYASİ GÜCÜN KARŞISINDA EĞİLMEDİK”

 Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu üyesi Güzbey, “geçtiğimiz dönem başkanlık yapan ben, Mehmet Abdioğulları ve Sezer Küçükkurt’ta başkanlık dönemlerin hiçbir siyasi gücün karşısında eğilmedik. Onların maşası olmadık ayrıca bölücü değil birleştirici olduk. Maalesef bir bilen olarak gördüğümüz bir arkadaşımız maalesef aramızdan ayrıldı. Arkadaşlarımızın birçoğu da zorla cemiyetimizden istifa ettirildi. Bu arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık.” Dedi

 “AFYON GAZETESİ 41 YILLIK AKREDİTE OLAN BİR KURULUŞ”

 Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’nin köklü geleneğine değinerek, “ Yalnız iki kişi var ki bu ki kişi üye olmak isterse bu iki arkadaşın üyeliğini genel kurula taşıyarak üyelikleri hakkında ret oyu kullanacağım. Şimdi aramızda derneğimizden zorla istifa ettirilen Ata Gündüz Kurşun var. Sizin huzurlarınızda kendisini tebrik ediyor. Üyelik imzasını atmak için divana davet ediyorum.  Afyon Gazeteciler cemiyeti 41 yıllık akredite olan bursa kumaşlarını üreten bir cemiyettir. Yeni dönemde hedeflerimiz var. “ dedi.

 “GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZI TOKİ’DEN EV SAHİBİ YAPACAĞIZ”

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey, “Yeni yönetim olarak bu dönem TOKİ’den gazeteci arkadaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Ankara’ya projelerimizi ilettik. Mehmet Özhaaseki bey’e durumumuzu anlattık. 500 kişilik bir konut yapımı isteğimizi ilettik. Ama deprem nedeniyle proje gecikti. Bu önümüzdeki dönemde arsa bedelini ödeyerek modern bir cemiyet binası kazandırmayı amaçlıyoruz. “dedi.

“GAZETECİLER CEMİYETİNE YENİ BİR BİNA KAZANDIRACAĞIZ”

Güzbey Gazeteciler Cemiyeti’ne yeni dönemde modern bir bina kazandırmayı amaçladıklarını ifade ederek, “yeni dönemde bu üç yıllık süre içinde cemiyete bir bina kazandıralım. Bu sayede modern bir binamız olsun. Cemiyetimizin bir binası olsun istiyoruz belediyemiz sadece arsa için destek olursa modern cemiyet binamızı Afyon’a kazandıracağız.” Dedi.

GAZETECİ YASİN KÖKSAL

"BÜYÜKLERİME KARDEŞ, KÜÇÜKLERİME AĞABEY OLACAĞIM"

Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı sonrasında, dilek ve temenniler kapsamında tecrübeli gazeteci Yasin Köksal kürsüde konuştu. Köksal, AGC'nin yeni yönetimine hayırlı olmasını dileyerek, yeni başkan önder Artuk’a destek vereceğini belirtti. Genel kurulda yaptığı konuşmada, Yasin Köksal Afyonkarahisar’da iyi bir gazeteci olduğunu dile getirerek: "Afyon basınında tüm meslektaşlarımla iyi geçinmeye çalıştım ve iyi geçindiğimi düşünüyorum. Meslekte büyüklerime kardeş, küçüklerime ise ağabey olmaya çalıştım ve çalışacağım. Yeni başkan Önder Artuk’un çalışmalarında da destek vermeye hazırım." dedi.

Eski Başkan Küçükkurt’tan Yeni Başkan Artuk’a Tebrik

AGC eski Başkanı Sezer Küçükkurt, yeni dönemde başkan seçilen Önder Artuk’a başarılar diledi. Küçükkurt konuşmasında, AGC'nin yapısına vurgu yaparak, üç dönem boyunca kendisine ve yönetimine verilen destek için teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan adayı olarak gösterildiği için etik değerler gereği AGC Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti. Bu kararını, yönetim kurulunun gereksiz bulmasına rağmen, AGC’nin siyasi tartışmalara konu olmaması adına desteklediklerini ifade etti. Küçükkurt, cemiyetin başkanlık görevlerinin her zaman ortak akıl ve istişareler sonucu belirlendiğini söyledi. Yeni yönetimin de aynı şekilde, fikir ve gönül birliği ile oluşturulduğunu belirtti. Önder Artuk’un genç, başarılı ve sevilen bir isim olduğunu vurgulayan Küçükkurt, bu görevi Artuk’a devretmekten memnuniyet ve onur duyduğunu, Artuk’un cemiyeti layıkıyla temsil edeceğine inandığını ve her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti üyeleri genel kurulda bir araya geldi. Yerel seçimler öncesi MHP’den Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen ve AGC Başkanlığından istifa eden Sezer Küçükkurt yeni dönem de Başkan Önder Artuk’a başarılar diledi.

BU GÖREVİ SAYIN ARTUK’A DEVRETMEKTEN ONUR DUYUYORUM

Genel Kurulda konuşan eski Cemiyet Başkanı Sezer Küçükkurt konuşmasında cemiyetin yapısına dikkat çekerek yeni başkan Önder Artuk’u tebrik etti. Küçükkurt; ‘’ Ben üç dönem boyunca şahsıma ve yönetimimize verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı adayı olarak gösterildim. Etik değerlere rağmen Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı gibi onurlu görevden ayrılmıştım. Bu ayrılış kararımda diğer yönetim kurulu üyelerimiz böyle bir şeye gerek olmadığını söylemelerine rağmen emek emek  büyütüp bugünkü konumuna getirdiğimiz Afyon Gazeteciler Cemiyeti siyasi münazaralara konu olmaması aracıyla bu kararımı desteklemişlerdi. Kongre sürecine ulaştık. Ben bundan dolayı yönetime de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Afyon Gazeteciler Cemiyetinin yönetim kurulları başkanlık görevi bugüne kadar hep ortak akıl birliğiyle istişareler sonucu oluşturduk. Bugün hep beraber olarak cemiyetimizde kabul ettiğimiz yeni yönetimimizle aynı şekilde fikir birliğiyle gönül birliğiyle oluşan bir yönetim kurduk. Burada camiamızın genç başarılı ve sevilen ismi Sayın Önder Artuk beye bu görevi devretmekten ben memnuniyet ve onur duyuyorum. Kendisi camiamızı layıkıyla temsil edecektir. Bizlerde her zaman destekçisi olacağız’’ dedi. Genel kurul konuşmaların ardından fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Gk

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖNDER ARTUK

BAŞKAN YARDIMCISI SEZER KÜÇÜKKURT

BAŞKAN YARDIMCISI YASİN KÖKSAL

GENEL SEKRETER MAHMUT EMİN BİRLİKTİR

YÖNETİM KURULU ÜYESİ BEKİR YEŞİLAY

YÖNETİM KURULU ÜYESİ M.EMİN GÜZBEY

YÖNETİM KURULU ÜYESİ MEHMET ABDİOĞULLARI

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖMER ELÇİ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ İSA KUŞ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALİ OSMAN OKŞAR

YÖNETİM KURULU ÜYESİ FARUK KILINÇ

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ YEDEK

BURAK AYDIN

MURAT ARISOY

MEHMET KARAKAŞ

İSAMİL SAGUN

GÖKTEN CEYLAN

YÜKSEL ELÇİ

OKTAY YÜKSEL

HAYATİ KANAT

ABDULLAH ERTEK

CÜNEYT BURSALIOĞLU

TANER TÜKELAY

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ DENETİM KURULU

MUHİTTİN YEŞİLAY

NECATİ TAŞPINAR

ERTUĞRUL SEVİM

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ DENETİM KURULU YEDEK

HASAN EFE ÖĞÜNÇ

YASİN AY

FATMA SEDA CAN

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ ÜST KURUL DELEGELERİ

ÖNDER ARTUK

MAHMUT EMİN BİRLİKTİR

SEZER KÜÇÜKKURT

ÖMER ELÇİ

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ ÜST KURUL DELEGELERİ YEDEK

İSA KUŞ

ALİ OSMAN OKŞAR

ALİ FUAT GÜÇLÜER

FARUK KILINÇ

  AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ KADINLAR KOMİSYONU

  HÜLYA KASNAK

  BURCU AYDIN

  HİLAL AYCA PARLAK

  ZELİHA ERTEK

  FADİME ÖZKARAN

  YAMUR EFE

  SÜREYYA IŞIK

  GAMZE KARABULUT

  GURBET TINAS

  SILA ORAL

  MERVE ÇELİK

 

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ DİSİPLİN KURULU

İSMAİL HAKKI NAKİLCİOGLU

 ARİF YAĞCI

 AHMET SARLIK

AFYON GAZETECİLER CEMİYETİ DİSİPLİN KURULU YEDEK

GÖKAN KOCAASLAN

MUAMMER KANDEMİR

MUSTAFA ERTÜRK

 

Editör: Birinci Editör