Maganda Müdür!.. Maganda Müdür!..

Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, kadın personelin görev yaptığı birimleri ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında üniversite yönetimi, kadın çalışanların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve karanfil dağıtarak bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Bu jestle birlikte, kadınların toplumdaki önemi ve çalışma hayatındaki katkılarına dikkat çekildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladığı haberleri yayıldı. Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, bu anlamlı günde üniversitenin farklı bölümlerinde çalışan kadın personeli ziyaret etti. Ziyaretler sırasında, üniversite yönetimi tarafından kadın çalışanlara Dünya Kadınlar Günü kutlamaları için karanfil hediye edildi. Bu jestin amacı, kadınların toplumdaki önemine ve çalışma hayatındaki katkılarına dikkat çekmekti.


Afyon Kocatepe Üniversitesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir etkinlikle kutladı. Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve rektör yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, bu özel günde kadın çalışanları ziyaret etti. Kadın personelin yer aldığı birimleri dolaşan üniversite yönetimi, karanfil dağıtarak kadınların gününü daha da anlamlı hale getirmeyi hedefledi. Bu jest, kadınların toplumsal önemine vurgu yaparak, çalışma hayatındaki katkılarına dikkat çekmeyi sağladı.
#AfyonKocatepeÜniversitesi #DünyaKadınlarGünü #KadınÇalışanlar #ToplumsalÖnem

Editör: Haber Merkezi