Afyonkarahisar'da feci kaza!.. Afyonkarahisar Emirdağ ilçesinde kafa kafaya çarpışan araçlarda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansından Bekir Sıttık Sağlam'ın haberine göre,  Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Ağılcık köyünde Fiat Doblo marka hafif ticari araçla Renault Toros marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da hurdaya döndü. Feci kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Afyon Kaza Haberi

Feci kaza, Afyonkarahisar Emirdağ ilçesi Ağılcık köyü yakınlarında meydana geldi.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, H.A., yönetimindeki 03 HS 240 plakalı hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü karşı yönden gelen A.T.'nin kullandığı 03 ET 673 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Emirdag Kaza Haberi

Çarpışmanın şiddeti ile savrulan araçlar şarampole devrilirken, araçlar hurdaya döndü.

Kazanın ardından kaza mahalline Emirdağ'dan çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri feci kazada yaralanan her iki araç sürücüsü ile D.Y. isimli vatandaşı ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Afyon hava durumu tahmin raporu Afyon hava durumu tahmin raporu

Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan D.Y.. ve A.T. yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, ağır yaralanan H.A.'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kazanın ardından bölgeye ulaşan Afyonkarahisar Emirdağ ilçesi jandarma ekipleri tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Editör: Birinci Editör