Magazin

Ayşe Ekiz, Masterchef ana kadroda!..

Masterchef Türkiye'de, ana kadroya girmek için yarışan Afyonlu Ayşe Ekiz, gün geceki yarışmada birinci olrak ana kadroya girmeyi başardı.

Abone Ol

Masterchef Türkiye'de, ana kadroya girmek için yarışan Afyonlu Ayşe Ekiz, gün geceki yarışmada birinci olrak ana kadroya girmeyi başardı.

Dünkü Masterchef'in ilk etabında tavuk ciğeri ile yaratıcı yemeği en iyi yapanlar arasına giren Ayşe Eiz ikinci etaba yükseldi.

Afyonkarahisarlı yarışmacı Ayşe Ekiz, yüksük çorbası temasıyla Beril ile birlikte son ikiye kaldı. Yüksük çorbasıyla şefleri hayran birakan Ayşe Ekiz, ana kadroya girdi.

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesi Çukurcak Köyünün Balaban yaylasında ailesiyel birlikte çobanık yaparken Masterchef'e katılan "yayla kızı" burada da üstün başarı göstererek ana kadroya girdi.

Afyonkarahisarlı yayla kızı ,Ayşe Ekiz dün gece isminin yazılı olduğu Masterchef ana kadro önlüğünü giydi ve ailesine teşekkür etti.

Afyonkarahisar Sultandağı ilçesinde yaşadığı köyde ailesiyle birlikte koyunculuk, tarım ve hayvancılıkla uğraşan 26 yaşındaki Ayşe Ekiz, çobanlık yaptığı hayvanlarıyla birlikte çektiği başvuru videosuyla gündeme gelmişti.

Çobanlık yaparak geçimini sağlayan Afyonlu Ayşe Ekiz, hayatı, tavırları, hayalleri ve programdaki mütavazi ve dürüst davranışları ile sosyal medyada övgü dolu mesajlar topluoyr.

Afyonhaber olarak, ana kadroda Ayşe Ekiz'e başarılar dileriz.