Magazin

Masterchef'te Afyonlu Ayşe Ekiz kazandı!..

TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye'de Afyonlu Atşe Ekiz, üçlü düelloda başarılı olrak bir üst tura yükseldi.

Abone Ol

TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye'de Afyonlu Atşe Ekiz, üçlü düelloda başarılı olrak bir üst tura yükseldi.

Afyonlu Ayşe Ekiz, Düğün Çorbası perfarmansıyla üç yarışmacı arasından en başarılı ve lezzetli düğün çorbasını yaptı ve bir üst tura yükseldi.

Ayşe Ekiz, programda duruşu, mütevaziliğive efendiliğiyle gönüllere taht kurdu ve sosyal medyadan büyük övgüler ve destekler aldı.

X'te Ayşe Ekiz ve rakipleri için yapılan bazı yorumlarda şunlar yazıldı. "Serap'ta olmayan meziyet “Terbiyeyi”Ayşe’ye sorması gayet normal..."

"Hemşehrim Ayşe'yi tebrik ediyorum. #MasterChef'te gösterdiği başarıdan daha fazla, sergilediği karakter için gurur duydum. Kaliteli bir kişilik herşeyin üstünde övgüye layıktır. Sonuç açıklanmadı henüz ama bence kazanan şimdiden Ayşe."

"Reyting için sakın Ayşe’yi harcamayın..."

Şu iki kişi arasında (Ayşe Ekiz ve Serap9 o kadar büyük bir fark var ki...İnsan olabilmek temiz yürekli olabilmek çok önemli..."

Ve sonuna kadar hak eden Ayşe kazandı..."

"Çok uzun zamandır hiç bir insana bu kadar büyük sempati beslememiştim. Bu kadar saf ve temiz kalpli kalabilmiş olmasına gıpta ettim. En son ilkokuldayken karşımdakinin sinsiliğine bu iyi niyet seviyesinde cevap veriyordum, bende karşılığı yoktu çünkü. Tebrikler. #Masterchef #Ayşe"

"Ayşe’nin zaferi için Yarın evde düğün çorbası yapıcam..."