Magazin

Masterchef'ten elendi, soytarılık peşinde!..

Masterchef Türkiye'de ana kadroda ikinci hafta elenen yarışmacı deniz Yılmaz'dan hadisz ve seviyesiz davranışlar...

Abone Ol

Masterchef Türkiye'de ana kadroda ikinci hafta elenen yarışmacı deniz Yılmaz'dan hadisz ve seviyesiz davranışlar...

Masterchef'te yemeklerinden çok yaptığı seviyesiz çıkışlarla ve davranışlarla gündemde kalmaya çalışan Deniz Yılmaz, bir YouTube programında aklı sıra Afyonkarahisarlı başarılı yarışmacı Ayşe Ekiz'le dalga geçti.

Soyatarılıkta sınır tanımayan Deniz Yılmaz, başörtüsü takarak Ayşe Ekiz'in taklidini yaptı.

Bu seviyesiz yayın, sosyal medyada halkın tepkisiyle karşılandı.

Afyonhaber olarak videoya ve soytarılığa olan tepkimizi "Soytarılıkta yarışıyorsunuz... Hangimiz daha soytarı diye sahte gülüşler, sahte mimikler. Kalite sıfır. siz Ayşe'nin tırnağı olamazsınız" cümleleriyle ifade ettik.

Başka bir kullanıcı da tepkisini "Denizcim Ayşe’nin hala devam etmesini, senin ise daha en başta elenmeni sindiremediysen gidip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin. Bir soda içip çıksaymışsın keşke yayına..." diyerek dile getirdi.

Bir kullanıcı da tepkisini " Yarışmadan bağımsız olarak yazıyorum. Bir insanı alaylı bir şekilde taklit edip dalga geçmek, taklit eden ve buna gülen için ciddi bir karaktersizlik belirtisi." diyerek dile getirdi.

"Deniz keşke bir doktora görünseydin.. Ayşe ye de kurban ol, tırnağı etmezsin onun.. Sunucuya söyleyecek bir lafım yok. Konuktan farkı yok.. Karakterini ortaya çıkarmış.." diye yorum yazan bir kullanıcı ise Deniz Yılmaz2ın bir doktora görünmesini tavsiye etti..

Bir çok yorumcu, Deniz Yılmaz'ın yeteneksiz bir kişi olduğunu belirterek "Ayle üzerinden prim yapmaya çalışan bir zavallı. Hazmedemiyor ve Ayşe'yi kıskanıyor. Ayşe, terbiyesiyle, ahlakıyla ve yeteneğyle öne çıkan bir kişi. Deniz Yılmaz'a bu fırsatı sunan soytarılar da buarada sorumlu. Yazıklar olsun" dedi.