Gittiği tüm bölgelerde sevgiyle karşılanan Yücel Şahin, Erkmen'in merkezi bölgesinin haricinde en büyük mahallesi olan ve içinde lüks sitelerin ve çok katlı binaların yer aldığı İzmir yolu sağı ve solunu kapsayan Cumhuriyet mahallesine de adeta hizmet yağdırmaya hazırlanıyor.

Burcu Köksal'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Burcu Köksal'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bölgenin sorunlarını ve bölge sakinlerinin taleplerini çok iyi bildiğini söyleyen Başkan adayı Şahin, özellikle Cumhuriyet mahallesinde Triovista konutları önünde yer alan çevre yoluna mutlaka alt geçit ile beraberinde üst geçit yapılacağının müjdesini verdi.

MİLLET BAHÇESİ VE SOSYAL YAŞAM ALANLARI

Cumhuriyet mahallesi için yine önemli bir proje hazırlayan Başkan adayı Şahin, Cumhuriyet mahallesine bir Millet Bahçesi ve bununla birlikte acil merkezi ile sosyal yaşam alanları projesi geliştirdi. Proje için yer tespitleri yapıldı ve proje en kısa sürede başlayacak.

SERA BİR AN ÖNCE FAALİYETE GEÇİRİLECEK

Cumhuriyet mahallesine yapılması planlanan ve proje çalışmaları tamamlanan Sera'nın bir an evvel faaliyete geçirileceğini söyleyen Erkmen Belediye Başkan adayı Yücel Şahin, burada çalışacak tüm personellerin ise kasaba halkının evlatları olacağını söyledi.

İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYOR

Seçim çalışmaları kapsamında gerek Erkmen merkezinde gerekse beldenin alt kısımlarında bulunan bölgelerde ziyaretlerde bulunan Yücel Şahin, şahsına ve partisine gösterilen büyük teveccüh nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, kendisine ve partisine verilen bu desteğe layık olabilmek adına gece gündüz demeden çalışmaya hazır oldıklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi