TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Afyonspor 8. haftanın sonunda ligin dibine demir attı.

8 haftada sadece bir puan alabilen Afyonspor'un, ligden düşmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Borçlarından dolayı transfer tahtası açılamayan Afyonspor, gençlerle mücadele etmek zorunda kaldı. Bu durumda 8 haftada bir beraberlik ve 1 puan alabilen Afyonspor grupta son sırada yer aldı.

Hedef, üst düzey sporcu yetiştirmek Hedef, üst düzey sporcu yetiştirmek

3 takımın düşeceği grupta Afyonspor'un kurtulma şansı haftalar geçtikçe zayıflıyor.

Bu arada, kulübün ve takımın sahipsizliği taraftarı çileden çıkarıyor.

Afyonhaber Whatsapp Haber hattına ulaşan bir Afyonspor taraftarı şunları yazdı:

KULÜP KADERİNE TERK EDİLDİ

"Afyonspor Kulübü, etkisiz bir başkana ve yönetim kuruluna verildi ve kaderine terk edildi. Takım her hafta ligden düşmeye doğru adım adım gidiyor. Bir kaç kişi ve kurum dışında, İldeki yöneticilerin, valinin, belediye başkanının, milletvekillerinin, etkili ve yetkili kişilerin umurunda değil."

İKTİDAR, MUHALEFET AYNI:  TEPKİSİZ VE UMURSAMAZ

"Kulüpo ligden düşecek. 3. lige düşecek. 3. ligden 2. lige çıkmanın zorluğunu herkez biliyor. Daha büyük bütçe, daha büyük paralar istiyor yeniden 2. lige yükselmek. Ama iktidar partisi, muhalefet partileri,milletvekilleri, belediye başkanı, hepsi ilgisiz, umurlarında değil. Çıkıp da bir açıklama bile yapmıyorlar."

BAŞKAN BURCU KÖKSAL SÖZ VERMİŞTİ

"Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal söz vermişti. Afyonspor'u 5 yılda Süper Lige çıkaracaktı. “Size söz Afyonspor sevdalıları 5 sene içerisinde Süper Lig’ deyiz.” demişti. Hani, nerede?.. Sonra Afyonspor Sportif A.Ş. ile kurumsal bir kulüp kurulacaktı. Bu şirklet Afyonspor'u devralacaktı. Afyonspor yeniden şahlandırılacaktı... Hani nerede?.. 

Başkan Burcu Köksal, başka bir paylaşımında "Size söz Afyonspor sevdalıları belediye başkanı seçildiğimde Afyonsporumuzu süper lige taşımak boynumun borcu olsun. Kimseye muhtaç etmeden kurumsallaştırarak altyapıdan oyuncu yetiştireceğiz.Spora siyaseti bulaştırmayacağız." demişti. Son durumu taraftar olarak merak ediyoruz!..

NADİR GÜZBEY SAHİP ÇIKMIŞTI

Nadir Güzbey, geçen sezonun zorlu koşullarında kulübe sahip çıkarak kulüp yönetimini almış ve takımı ligde tutmayı başarmıştı. Bu aşamada Başkan Burcu Köksal da destek vermişti. Ve kulüp son anda ligde kalmış ve 3. lige düşmekten kurtulmuştu. Ama şimdi kulüp sahipsiz, kimsenin umurunda değil.

VERİLEN SÖZLER TUTULSUN, TAKIMA SAHİP ÇIKILSIN

Tkım şu anda grupta son sırada. Ama hala şansı var. Şehrin ileri gelenler, başta süper lig sözü veren Başkan Burcu Köksal kulübe sahip çıkmalı, sözlerinin arkasında durmalı. Ayrıca ilin Valisi, iktidar muhalefet milletvekilleir, iş adamları, sivil toplum örgütleri takıma sahip çıkmalı. Aksi takdirde bu takıma ayzık olacalk.3. Lige düşerse tekrar yükselmesi çok zor olacak..."

Biz de AFYONHABER olrak, bize ulaşan bu serzenişleri manşete taşıyor, ilgili ve yetkililerden Afyonspor'a sahip çıkmalarını, verdikleri sözlerin arkalarında durmalarını temenni ediyoruz.

Editör: Birinci Editör