Siyaset

Erdoğan Afyonkarahisar'da Seçim Startını Veriyor

Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için ilk mitingini AK Parti'nin kuruluş yeri olan Afyonkarahisar'da yapacak.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için ilk mitingini AK Parti'nin kuruluş yeri olan Afyonkarahisar'da yapacak. Erdoğan, 21 Şubat Çarşamba günü saat 12:30'da Zafer Meydanı'nda Afyonkarahisarlılarla buluşacak. AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilimize verdiği önemin altını çizerek, "Afyonkarahisar halkı her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacak ve 31 Mart'ta da destekleyecektir" dedi.

AK Parti'nin kurulduğu topraklarda seçim startını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar'ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Erdoğan, "2001 yılında bu şehirde AK Parti'yi kurduk. O günden beri Afyonkarahisar halkı bize büyük bir teveccüh gösterdi. Biz de bu güvene layık olmak için Afyonkarahisar'a çok hizmet ettik. Şimdi de yeni projelerle Afyonkarahisar'ı daha da ileri taşıyacağız. Bu seçimde de AK Parti'ye ve belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay'a güçlü bir destek vermenizi istiyorum" diye konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılımın yoğun olduğunu söyledi. Uluçay, "Afyonkarahisar halkı liderine sahip çıkıyor. Cumhurbaşkanımızın mitingine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Afyonkarahisar'a yakışır bir şekilde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve desteğiyle Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir yapacağız" ifadelerini kullandı.

#ErdoğanAfyon #AKPartiAfyon #UluçayAfyon