Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan flaş açıklamalar...

CHP'den istifa edecek mi?..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arası nasıl?

İki bakan gidici!.. İki bakan gidici!..

Cumhurbaşkanlığna aday olacak mı?..

Mansur Yavaş'tan iddialar net yanıtlar....

Yavaş, bu konudaki spekülasyonları sona erdirerek, istifa düşüncesinin kesinlikle olmadığını vurguladı. "Yerimizdeyiz. İstifa gibi bir düşüncem yok, hayır, hayır, hayır!" diyerek halkın kendisine verdiği görevi önceliklendirdi.

Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tüzük Kurultayı sırasında yaşanan tartışmalara da değindi. O sırada yaptığı konuşmada, "Ekrem mi, Mansur mu diye yakılan fitne ateşine odun atıyorsunuz" diyerek, iç çekişmelere karşı tepkisini ortaya koymuştu. Bu açıklamanın ardından İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın İmamoğlu'na yönelik eleştirileri de gündeme geldi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki spekülasyonlar için ise Yavaş, "Çok çok rahatsızım. Gündemi biz işgal ediyoruz" diyerek, asıl sorunların gündeme gelmesi gerektiğini ifade etti. Eğitim, yoksulluk gibi konulara odaklanılması gerektiğini belirten Yavaş, halkın yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekti.

Erken seçim tartışmalarına da değinen Yavaş, muhalefetin bu konudaki haklı taleplerinin önemine vurgu yaptı ve mevcut hükümetin güven tazeleme arayışında olduğunu belirtti. Tüm bu açıklamalarıyla Yavaş, siyasi arenada dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Editör: Birinci Editör