AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Avukat Turgay Şahin'le Belediye Başkanı Burcu Köksal ilk defa karşı karşıya geldi.

Avukat Turgay Şahin, Belediye Meclis toplantısında Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili açıklamalar yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a tepki gösterdi

Afyonkarahisar Belediye Meclis Toplantısı’nda Belediye Başkanı Burcu Köksal Olimpik Yüzme Havuzunun bazı sıkıntılardan dolayı kullanılmadığını iddia etmişti. AK Parti İl Başkanı Avukat Turgay Şahin bu iddialara sert yanıt vererek, Olimpik Yüzme Havuzunun farklı tarihlerde kullanılarak birçok sporcuya ev sahipliği yaptığını hatırlattı.

Şahin açıklamasında, “15 Aralık 2023 yılında önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Muharrem Mehmet Kasapoğlu’nun da katılımları ile faaliyete soktuğumuz Olimpik Yüzme Havuzu hakkında yapılan açıklamalar ‘pes doğrusu’ dedirtecek niteliktedir. Oysa önceki dönem Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Spor Toto’nun destekleri ile kusursuz bir şekilde açılışını yaptığımız yatırımın sadece giriş ücretini belirleme konusunun bile bu kadar uzadığı süreçte bu devasa yatırımı kendileri yapmış gibi göstermeye çalışmak, aklımıza Tuncay Özkan’ın ‘Marmaray’ı Ecevit yaptı’ fıkrasını hatırlatıyor” dedi.

Atatürk'ün mirasına sahip çıkacağız Atatürk'ün mirasına sahip çıkacağız

Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın bu eleştirilere ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Editör: Birinci Editör