Şuhut Postası Gazetesinden Kaymakam Harun Reşit Hana Veda Ziyareti 

Şuhut Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Recep Dikici Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Şanlıurfa'nın Harran ilçesine tayini çıkan Harun Reşit Han'a veda ziyaretinde bulundu. 

Şuhut Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Recep Dikici anlamlı ziyarette Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ile birlikte bir süre hasbihal ederek Şuhut ilçemiz ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

Şuhut ve köylerde vatandaşlarımızın gönlüne taht kuran Kaymakam Han'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Gazeteci Recep Dikici bu ziyaretin bir veda olmadığını gönüllerin bir oldugunu ve daha güçlendiğini belirterek en kısa zamanda Şanlıurfa ilinin Harran ilçesinde kendilerine ziyaret edeceğini söyledi. 

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ise konuyla ilgili duygu ve düşüncelerinde, "Görev süremin dolması sebebiyle çok sevdiğim Şuhut’tan Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Kaymakamlığı için ayrılış yapacağım.  Şuhutta görev yaptığım süre boyunca Şuhut halkının büyük destekleriyle güzel işler yapmak için gayret gösterdik. Şuhut, tarihimiz için önemli bir yere sahip görevimizi yaparken bu şuurla çalıştık. Birlikte görev yaptığımız; Belediye başkanlarımız, daire amirlerimiz, tüm İGM üyelerimiz, oda ve stk temsilcilerimiz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlarımız ve tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum." dedi.

Cephanelik patlaması şehitleri anıldı Cephanelik patlaması şehitleri anıldı


Haber: Recep Dikici

Editör: Birinci Editör