Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, TEKNOFEST ve TÜBİTAK Yarışmalarında dereceye giren ekipleri kabul etti.

Okul müdürü, öğretmene karşı öğrencileri örgütlemiş!.. Okul müdürü, öğretmene karşı öğrencileri örgütlemiş!..

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de yer aldı.

Vali Yiğitbaşı, TEKNOFEST yarışmalarında derece alan Afyonkarahisar'daki okulların öğrencilerini, danışman öğretmenleri ve kurum müdürlerini makamında kabul etti.

vali Yiğitbaşı, Lise Öğrencileri Kutup Araştırma kategorisinde birincisi Aslı Kilci ve danışman öğretmeni Muhammet Öztürk’ü; Akıllı Ulaşım kategorisinde birinciler Akif Recep Pehlivan, Gazi Eren Yıldız ve danışman öğretmenleri Fahri Atlay’ı; Lise Öğrencileri İklim Değişikliği kategorisinde ikinciler Abdurrahman Lafçı, Ömer Faruk Demir, Tunahan Kalıcak ve danışman öğretmenleri Hidayet Kılcan ve Savaş Özbey’i; Lise Öğrencileri İklim Değişikliği kategorisinde üçüncülerimiz Büşra Likoğlu, Mustafa Yiğit Dereli, Yalçın Akman ve danışman öğretmenleri Yıldız Leblebiciler’i; Eğitim Teknolojileri kategorisinde üçüncüler Ela Ünlü, Yiğit Taşyürek, Bayram Güçlü, Yağız Alancı, Hayrettin Eğmen ve danışman öğretmenleri Ali Ünlü’yü makamında kabul etti.

Öğrencileri, danışman öğretmenleri kurum müdürlerini tebrik eden Vali Yiğitbaşı, geleceğin teknoloji yıldızlarına başarılar diledi.

Editör: Birinci Editör