AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatında, son atamayla birlikte dengeler değişti. Parti teşkilatında Hakyolcular olarak da bilinen Nakşibendi tarikasına bağlı İskenderpaşa Cemaatinin ağırlığı belirginleşti.

Ankara'da yıllrdır Tayyip Erdoğan'ın avukatlığını üstlenen Avukat Ali Özkaya'nın Afyonkarahisar Milletvekili olmasıyla ve Veysel Eroğlu etkisinin zayıflamasıyla AK Parti'nin Afyonkarahisar teşkilatında dengeler değişmeye başladı.

İskenderpaşa cemaatinden olduğu bilinen Milletvekili Ali Özkaya, Veysel Eroğlu'ndan sonra parti teşkilatlarında kontrolü ele aldı.

Milletveklleri Avukat Ali Özkaya ve Avukat İbrahim Yurdunusevem'in etkileri ve girişimleriyle İl Başkanlığına da cemaatin içinde olan Avukat Turgay Şahin getirildi. 

Şimdi, İl Başkanı Avukat Turgay Şahin, parti teşkilatını seçime götüreceke ve hazırlayacağı listeyi genel kurulda oylatacak.

Ali Özkaya, LGS Şampiyonlarını kutladı!.. Ali Özkaya, LGS Şampiyonlarını kutladı!..

İl Başkanlığına Avukat Turgay Şahin'in atanmasıyla AK Parti Afyonkarahisar teşkilatında İskenderpaşa Cemaatinin ağırlığı artmış oldu.

AK Parti kulislerinde, bu atamayla birlikte Partide Ali Özkaya'nın bütün güçleri elinde topladığı, tek sorulan ve tek sorumlu kişi konumuna geldiği konuşuluyor.

Editör: Birinci Editör