Eğitim

Katar'lı şirket Afyonkarahisar'a Yatırım Yapacak.

Abone Ol

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ'yü ziyaret eden Katarlı yatırımcılardan oluşan bir heyeti makamında kabul etti. Heyet, Afyonkarahisar'da termal sağlık turizmi konusunda yatırım yapmayı düşünen Retaj Hotels&Hospitality İş Geliştirme Bölge Direktörü İslam Yussri, Türkiye Gelişimden Sorumlu Ülke Başkanı Hakan Korik ve COTRI China Outbound Turizm Araştırma Enstitüsü'nden Prof. Dr. Wolfgang Georg Arlt'tan oluşuyordu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Balcı, Başmüdür Hatip Aydın ve birim yöneticileri de heyete AFSÜ'yü tanıttı.

AFSÜ Hastanesi'ni de inceleyen heyet, gelecekte yapılacak ortak çalışmalar hakkında ön görüşmelerde bulundu. Ziyaret sırasında AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Yeşil, AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı ve Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu da konuklara eşlik etti.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş, termal sağlık turizmi konusunda uluslararası iş birliklerine açık olduklarını belirterek konuklara hediyeler takdim etti.

#AFSÜ #termalsoğlukturizmi #uluslararasıişbirliği #yatırım