Başmakçı Ülkü Ocakları açıldı Başmakçı Ülkü Ocakları açıldı

Ziyaret sırasında MHP temsilcileri, sporun önemine ve birleştirici gücüne vurgu yaparak, tüm vatandaşlar için birlikte çalışacaklarını belirtti. Sporun, toplumsal dayanışma ve mücadelede önemli bir araç olduğunu dile getiren MHP temsilcileri, TÜFAD yönetimine teşekkür etti. Bu buluşmanın, Afyonkarahisar halkının menfaatleri doğrultusunda atılacak adımlar için bir başlangıç olduğu ifade edildi.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı ve ilgili yönetim ekibi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında MHP temsilcileri, sporun toplumsal birleştirici gücüne vurgu yaparak, herkesi kucaklayacaklarını belirtti. Sporun, toplumsal dayanışmanın ve mücadelenin önemli bir aracı olduğunu vurgulayan MHP temsilcileri, TÜFAD yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ziyaretin, Afyonkarahisar halkının menfaatleri doğrultusunda atılacak adımlar için önemli bir başlangıç olduğu belirtildi.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı ve yönetim ekibi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında MHP temsilcileri, sporun toplum için önemine ve birleştirici gücüne değindi. Tüm vatandaşlar için birlikte çalışacaklarını ifade eden MHP temsilcileri, sporun toplumsal dayanışma ve mücadelede önemli bir araç olduğunu vurguladı. Ayrım yapmadan çalışacaklarını belirten MHP temsilcileri, TÜFAD yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ziyaretin, Afyonkarahisar halkının menfaatleri doğrultusunda atılacak adımlar için bir başlangıç olduğuna dikkat çekildi.
#MHP #MuhteremAkkurt #TÜFAD #Afyonkarahisar #Spor #ToplumsalDayanışma #Mücadele #BirlikteÇalışma

Editör: Haber Merkezi