Muhammet Mısırlıoğlu: Anayasa'nın ilk dört maddesi tartışılamaz Muhammet Mısırlıoğlu: Anayasa'nın ilk dört maddesi tartışılamaz
Eskişehir'de MHP İl Başkanı, partisi hakkında önemli bir konuşma yaptı. Konuşmasında parti ideallerini bir aşk, heyecan ve inanç olarak tanımladı. Sevginin ölümsüz, heyecanın ise daimi olduğuna vurgu yaparak, partinin bu değerler etrafında şekillendiğini belirtti. İl Başkanı, liderleri Devlet Bahçeli'ye olan bağlılıklarını da dile getirdi. Partinin ümitsizliği silen bir inançla hareket ettiğini ve hiçbir zaman baş eğmeyeceğini ifade etti. Partililerin, liderin belirlediği ilkeler doğrultusunda duruşunun ve kararlılığının önemine de değinen İl Başkanı, partinin esnemez bir direnç gösterdiğini vurguladı.
Eskişehir MHP İl Başkanı'nın yaptığı konuşmada, partisinin vizyonunu ve anlayışını açıkladığı belirtiliyor. Konuşmada sevgi, heyecan, inanç gibi kavramların parti için önemli olduğu vurgulanıyor. İl Başkanı, lider Devlet Bahçeli'ye olan bağlılıklarını da dile getirerek, parti üyelerinin mücadelelerini sürdürdüğüne ve parti ilkelerine bağlı kaldığına vurgu yapıyor. Partinin asla esnemez bir direnç göstermeyeceğini belirtiyor.
Sosyal medya için etiketler: #MHP #MilliyetçiHareketPartisi #Eskişehir #EskişehirMHP #DevletBahçeli
Editör: Haber Merkezi