Şafak operasyonu!.. 14 maganda tek tek alındı!.. Şafak operasyonu!.. 14 maganda tek tek alındı!..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ilinde bugün açık ve güneşli bir hava olacağını belirtti.

Meteoroloji'nin yayınladığı ülke geneli ve Afyonkarahisar için hava tahmin raporuna göre, Afyonkarahisar'da bugün hava günboyu güneşli ve sıcak oalcak. Hava sıcaklıklarının ise akşam saatlerine kadar 30-33 derece dolaylarında, akşam saatlerinden itibaren ise 24-28 derece dolaylarında olması bekleniyor.

MeteorolojiGene Müdürlüğü'nün internet sayfalarından yayınladığı Afyonkarahisar için hava tahmin raporuna göre, Afyonkarahisar'da önümüzdeki 4 gün için hava durumu şöyle oacak:

09 Temmuz Salı günü havanın Parçalı Bulutlu olması, hava sıcaklılarının ise 18 / 34 derece dolaylarında olması bekleniyor.

10 Temmuz Çarşamba günü havanın Gökgürültülü Sağanak Yağışlı olması, hava sıcaklılarının ise 18 / 32 derece dolaylarında olması bekleniyor.

11 Temmuz Perşembe günü havanın Gökgürültülü Sağanak Yağışlı olması, hava sıcaklılarının ise 17 / 31 derece dolaylarında olması bekleniyor.

12 Temmuz Cuma günü havanın Parçalı Bulutlu olması, hava sıcaklılarının ise 16 / 30 derece dolaylarında olması bekleniyor.

Editör: Birinci Editör