Afyonkarahisar’da uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen dört şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Afyon'da kaza yapan şahıs olay yerinden firar etti Afyon'da kaza yapan şahıs olay yerinden firar etti

Jandarma, aldıkları ihbar üzerine harekete geçti ve şüphelileri araçlarıyla seyir halindeyken durdurdu. Yapılan detaylı arama sonucunda 43 gram metamfetamin ve çeşitli uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlara devam ediyor. Son operasyonda, S.A., M.S.E., H.Ş. ve E.Ü.Ç. isimli şahısların Çay ve Bolvadin ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapacakları yönünde bir ihbar aldı. İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, şüphelilerin E.K. isimli bir şahısla bağlantılı olduklarını tespit etti. 

Ekipler, şüpheli şahısların kullandığı aracı Sülümenli beldesinde durdurarak detaylı bir arama gerçekleştirdi. Arama sırasında araçta ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan incelemelerde, 43 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 3 adet metamfetamin kalıntısı bulunan gözlük lens kabı bulundu. Ayrıca, 1 adet ruhsatsız ve seri numarası bulunmayan av tüfeği de ele geçirildi.

Meydana gelen olayla ilgili adli tahkikatın devam ettiği açıklandı.

Editör: Birinci Editör