Faruk Duha Erhan: Çocuklarımızın geleceği AKP'nin elinde oyuncak edildi Faruk Duha Erhan: Çocuklarımızın geleceği AKP'nin elinde oyuncak edildi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali özkaya, son günlerde gündemde olan sosyal medya platformlarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Milletvekili Özkaya'nın açıklaması şöyle:

"Uzun süre basın tazminat davalarına bakan bir avukat (2014 yılında Twitter’in kapanması sürecinde Twitter ile yapılan görüşmelerde bulunmuştu süreç hakkında yakinen bilgi ve görgüsü olan kişi sıfatıyla) ve sonrasında milletvekili olarak basın/sosyal medya ile ilgili bir çok kanun çalışmalarına katıldığımda gördüğüm manzara şudur;

başlıca sosyal medya platformları olan Facebook Instagram Tweetter gibi sosyal medya mecraları, maalesef kendini uluslarüstü gören emperyal şirketler olup çoğunlukla yahudi sermayesi ağırlıklı ve batılı egemen devletlerin istihbarat örgütlerinin ticari ajanları gibi faaliyet gösteriyorlar.

İnsan hakları, ifade ve basın özgürlüğü, kişi hak ve hürriyetleri, kamu düzeni ve güvenliği, ulusal barış ve milli güvenlik, devletlerin egemenliği ve bağımsızlığı, mahkeme kararlarının uygulanması gibi kavramlar sadece batılı ve emperyalist devletler için geçerlidir. Ve özellikle bu kavramlar halkları Müslüman olan devletler ile gelişme olup zengin yeraltı/üstü kaynaklara sahip ülkeleri sömürmek için demoklesin kılıcı şeklinde kullanılıyor.

Ayrıca bu platformlar kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi ile reklam gelirleri açısından tam bir sömürü aracına dönüşüyor. Yine bu platformlar, milli iradenin manipüle edilmesi, iç huzur ve barışın bozulması, batılıların menfaatlerinin dayatılmasının araçları haline gelmiştir.

Bu durumda, ülkemize/milletimize ve bizlere dayatılana değil, bizim Devlet ve millet olarak menfaatimize uygun olana karar vermemiz, bu doğrultuda hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum..."

Editör: Birinci Editör